Πρόσθεσε links στα Instagram Stories σου. Δες πώς γίνεται!

Περίληψη: Η ώρα που περίμενες επιτέλους έφτασε. Τώρα μπορείς να προσθέσεις links στα Instagram Stories σου όσους followers και αν έχεις! Δες βήμα-βήμα τη διαδικασία.

Το Instagram αλλάζει την «πολιτική» των links στα Instagram Stories και επεκτείνει τη χρήση τους. Με την πάροδο του χρόνου η δημοφιλής πλατφόρμα αντιλήφθηκε πως το να μοιράζονται οι content creators, οι επιχειρήσεις και πολλοί ακόμα χρήστες τα links της προτίμησής τους, εμπνέουν τους υπολοίπους και προωθούν εύκολα προϊόντα και πελάτες. Έτσι, θέλησε να δώσει αυτή τη δυνατότητα σε μεγαλύτερο μέρος των χρηστών. Τι εννοούμε; 

Αφού πρώτα έβγαλε από τον «χάρτη» το swipe up και το αντικατέστησε με ένα αυτοκόλλητο στο οποίο πατάς πάνω και σε μεταφέρει στη σελίδα, τώρα έδωσε τη δυνατότητα το συγκεκριμένο sticker να το προσθέσουν στο story τους όλοι! Να θυμίσουμε εδώ ότι, μέχρι πρότινος τη δυνατότητα ανάρτησης link είχαν λογαριασμοί Instagram με πάνω από 10.000 followers. Πλέον αυτό καταργείται και ο οποιοσδήποτε μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους του links που αφορούν μόδα, εστιατόρια, συνταγές, χρήσιμες πληροφορίες και… άχρηστες πληροφορίες, γενικά ό,τι μπορεί να θελήσει να μοιραστεί κανείς! Το sticker, επίσης, βοήθησε με έναν ακόμα τρόπο. Με το swipe up δεν μπορούσαν οι viewers να απαντήσουν στο story, ενώ τώρα γίνεται και αυτό.

Για να προσθέσεις κι εσύ links στα stories σου η διαδικασία είναι απλή:

  1. Ετοίμασε το story όπως θα έκανες μέχρι τώρα. 
  2. Επίλεξε το αυτοκόλλητο “Link” , πρόσθεσε το URL που θέλεις, κάνε και ένα preview για να είσαι σίγουρος και πάτα “Done”. 
  3. Τοποθέτησε το sticker σε όποιο σημείο θέλεις. Προτίμησε να μην είναι πολύ μικρό και να είναι σε σημείο που να μπορεί κανείς εύκολα να πατήσει πάνω του.
  4. Κάνε tap πάνω του και άλλαξε του χρώμα.

Το Instagram, επίσης, ανακοίνωσε ότι, με σκοπό να περιορίσει το επιβλαβές περιεχόμενο στην πλατφόρμα, στους λογαριασμούς που μοιράζονται επανειλημμένα ρητορική μίσους, παραπληροφόρηση ή άλλο περιεχόμενο που παραβιάζει τους κανόνες δεν θα δίνει τη δυνατότητα προσθήκης link στα Instagram Stories τους.