Viva Las Vegas: Ετοιμαζόμαστε για τη φετινή CES!

Περίληψη: Ετοιμάζουμε βαλίστες για Las Vegas, να ενημερωθούμε για τις νέες τεχνολογίες και κάθε smart συσκευή που θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες παγκοσμίως!

Η CES 2020, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και να υποδεχθεί από τις 7 ως τις 10 Ιανουαρίου 2020 επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Ο Τίμος Κουρεμένος θα ταξιδέψει στο Las Vegas για το Public Blog, για να ενημερωθεί για τις νέες τεχνολογίες και να πιάσει στα χέρια του κάθε smart συσκευή που πρόκειται να κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες παγκοσμίως.

Όλα δείχνουν ότι η φετινή έκθεση θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον...

Κάθε χρόνο η CES διεξαγόταν με μια... ηχηρή απουσία, καθώς η Apple επέλεγε να παρουσιάζει τα προϊόντα της σε ξεχωριστά event. Φέτος, όμως, αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, μετά από δεκαετίες, η Apple θα έχει επίσημη παρουσία στο ξεχωριστό Consumer Electronics Show. Εκεί η εταιρεία θα εκπροσωπηθεί από την Jane Horvath, η οποία κατέχει τη θέση της Senior Director of Global Privacy. Η Horvath, μαζί με εκπροσώπους από το Facebook, την Procter & Gamble και την Αμερικανική Επιτροπή Εμπορίου (FTC), θα είναι μεταξύ των ομιλητών του «Chief Privacy Officer Roundtable», που θα διεξαχθεί στις 7 Ιανουαρίου 2020, την πρώτη ημέρα της έκθεσης δηλαδή.

Τι άλλο περιμένουμε από τη φετινή CES; Aνακοινώσεις από την AMD, ενώ και άλλοι μεγάλοι «παίκτες», όπως η Samsung, η Google και η Amazon, θα δώσουν ηχηρό «παρών».

Περισσότερα νέα θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, γι’ αυτό μείνε συντονισμένος στο Public Blog και τη νέα χρονιά!