Το Year on TikTok σου θυμίζει πως κύλησε η χρονιά σου

Περίληψη: Το 2020 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές για το TikTok, έτσι το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε φέτος να δημιουργήσει ένα προσωποποιημένο Year on TikTok για τους χρήστες.

Το TikTok είναι η νεότερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που προσθέτει το χαρακτηριστικό της ανασκόπησης στο τέλος μίας χρονιάς. Στο TikTok αυτό ονομάζεται “Year on TikTok” και αν το επισκεφθείς θα θυμηθείς τις top στιγμές του 2020 όπως αυτές διαμορφώθηκαν στην πλατφόρμα.

Το Year in Review του TikTok σου θυμίζει τα κορυφαία βίντεο, τραγούδια και εφέ με τα οποία αλληλεπίδρασες μέσα στους τελευταίους 12 μήνες. Το αποτέλεσμα, δηλαδή, είναι προσωπικό και όχι γενικό για όλο το TikTok. Το χαρακτηριστικό συνοδεύεται επίσης και από ενδιαφέροντα δεδομένα, τα οποία σου δείχνουν πόσο συχνά σχολίασες, μοιράστηκες ή έκανες like στα αγαπημένα σου βίντεο.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία συγκεντρώνονται και δημιουργούν ένα ενιαίο βίντεο με την ανασκόπηση της χρονιάς σου στο κοινωνικό δίκτυο. Το Year on TikTok προσφέρεται αυτή τη στιγμή μόνο μέσω της smartphone εφαρμογής και θα το βρεις μέσω του ειδικού εικονιδίου που υπάρχει στη σελίδα “For You”.

Year-on-TikTok-01


Μόλις δεις το βίντεο που ετοίμασε για εσένα το TikTok μπορείς και να το μοιραστείς στη σελίδα σου. Αν το κάνεις αυτό θα ξεκλειδώσεις και ένα ειδικό σήμα “2021”, το οποίο μπορείς να προσθέσεις στο προφίλ σου.

Μπορεί το 2020 να έφερε την ακύρωση παρόμοιων χαρακτηριστικών, όπως του YouTube Rewind για παράδειγμα, αλλά για το TikTok αυτή ήταν η καταλληλότερη χρονιά για να εισάγει το Year on TikTok. Μέσα στους τελευταίους 12 μήνες, το TikTok εκτοξεύτηκε σε δημοτικότητα και συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των κορυφαίων social media. Οπότε, έφτασε και για αυτό η ώρα να αποκτήσει ένα year in review feature, όπως τόσα και τόσα άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Για ακόμα περισσότερα social media news & tips μείνε συντονισμένος στο Public Blog.