Airpods: 4+1 tricks που τα κάνουν ακόμα πιο χρήσιμα!

Περίληψη: Τα AirPods είναι τόσο απλά στη χρήση που μπορεί να μην είχες σκεφτεί ποτέ ότι προσφέρουν έξτρα δυνατότητες. Πάμε να τις ανακαλύψουμε!

Τα AirPods δεν χρειάζονται συστάσεις - ξεχωρίζουν για την ευκολία τους. Συνδέονται άμεσα με το iPhone σου και μπορείς να ξεκινήσεις να τα χρησιμοποιείς αμέσως μόλις τα βγάλεις από τη θήκη τους. Αν όμως ψάξεις λίγο πιο βαθιά, μπορείς να κάνεις τα AirPods σου ακόμα χρηστικότερα. Δες πώς θα γίνεις.... AirPods expert με τα παρακάτω tips & tricks! 

Αυτόματη παύση

Όταν βγάλεις τα AirPods από το αυτί σου, τότε σταματά αυτόματα η αναπαραγωγή μουσικής. Αυτή είναι η default λειτουργία, αλλά εσένα μπορεί να μη σε βολεύει. Το καλό είναι ότι μπορείς να την αλλάξεις. Όσο τα ακουστικά σου είναι συνδεδεμένα, πήγαινε στο μενού του Bluetooth και εκεί θα βρεις την επιλογή απενεργοποίησης της αυτόματης ανίχνευσης κίνησης των AirPods.

Προσάρμοσε το double-tap

Τα AirPods διαθέτουν επιφάνεια αφής με την οποία μπορείς να τα ελέγξεις πανεύκολα. Με ένα ή περισσότερα taps μπορείς να επιλέξεις play, pause ή skip για τη μουσική σου. Και εδώ, όμως, οι επιλογές σου είναι περισσότερες από τις βασικές και θα τις βρεις ξανά στο μενού του Bluetooth. Εκεί μπορείς να ορίσεις το tap ως τρόπο αυξομείωσης της έντασης ή και ενεργοποίησης της Siri. Ή μπορείς και να απενεργοποιήσεις πλήρως τα touch controls, αν δε σε εξυπηρετούν.

Άλλαξε όνομα!

Τα ασύρματα ακουστικά της Apple εμφανίζονται απλώς ως «AirPods» στη συσκευή σου. Γιατί όμως να μείνεις με αυτό το όνομα; Οι ρυθμίσεις των AirPods σου επιτρέπουν να δώσεις τη δική σου ονομασία στα ακουστικά σου!

Τσέκαρε τη μπαταρία σου με μια ματιά

Ανοίγοντας τη θήκη των AirPods, όσο το iPhone είναι ξεκλειδωμένο, εμφανίζεται στην οθόνη σου ένα πλαίσιο με πληροφορίες για αυτά, μεταξύ άλλων και το επίπεδο της μπαταρίας. Υπάρχει όμως και πιο απλός τρόπος να δεις πόση μπαταρία έχουν τα ακουστικά σου από το να ανοίγεις τη θήκη κάθε φορά. Ενεργοποίησε το «Batteries» widget, για να προστεθεί στη γωνία της οθόνης του iPhone σου ένα widget, που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας των AirPods.

Διπλασίασε τη διάρκεια της μπαταρίας! 

Τα AirPods είναι true wireless ακουστικά. Αυτό σημαίνει πως δεξί και αριστερό ακουστικό μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Οπότε, αν δεν σε ενδιαφέρει ο surround ήχος, μπορείς απλώς να φοράς μόνο το ένα και ουσιαστικά να διπλασιάσεις την αυτονομία των ακουστικών σου. Άσε το άλλο στη θήκη φόρτισης και θα είναι γεμάτο μόλις αδειάσει αυτό που φοράς!

Ακολούθησε τα παραπάνω tips & tricks και τα AirPods σου θα γίνουν ακόμα πιο εύχρηστα, απολύτως προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις σου!