Οι κορυφαίες OLED τηλεοράσεις της Samsung μόλις έφτασαν

Περίληψη: Οι πρώτες OLED τηλεοράσεις της Samsung ταράζουν τα νερά της high-end κατηγορίας προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης και ένα πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας.

Ο κόσμος της οικιακής ψυχαγωγίας αλλάζει με τις νέες Samsung OLED τηλεοράσεις που «μπαίνουν» στο παιχνίδι! Όπως καταλαβαίνεις, μιλάμε για εξαιρετικά premium τηλεοράσεις από την Κορεάτικη εταιρία, οι οποίες προσφέρουν καθηλωτική εμπειρία εικόνας στη high-end κατηγορία, με μοντέλα για διαφορετικές απαιτήσεις. Η αρχή θα γίνει με τη Samsung OLED 55” QE55S95B, ενώ αν ψάχνεις κάτι μεγαλύτερο υπάρχει το αντίστοιχο μοντέλο OLED QE65S95B που έρχεται στις 65” για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης.

OLED τηλεοράσεις Samsung: εκπληκτική ποιότητα εικόνας και εμπειρία gaming

Τα δύο νέα μοντέλα τηλεοράσεων της Samsung αξιοποιούν πλήρως το βασικό πλεονέκτημα της OLED τεχνολογίας διαθέτοντας αυτοφωτιζόμενα pixel. Χάρη σε αυτά μπορούν να προσφέρουν εντυπωσιακό και βαθύ μαύρο, με πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις, διατηρώντας πάντα μία καθαρή και ευκρινή εικόνα. Εδώ σημαντική είναι η βοήθεια του Neural Quantum Processor 4K, ο οποίος μέσω νευρωνικών δικτύων μπορεί να αναβαθμίζει οποιοδήποτε περιεχόμενο, με ενίσχυση φωτεινότητας και χρώματος. Με 20 νευρωνικά δίκτυα, ό,τι περιεχόμενο και να παρακολουθεί ο χρήστης μετατρέπεται σε υψηλή ανάλυση 4K. Μάλιστα, θα εντυπωσιαστείς αν μάθεις πως οι νέες τηλεοράσεις OLED της Samsung είναι οι πρώτες που έλαβαν πιστοποίηση +PANTONE, για πιστή αναπαράσταση χρωμάτων.

samsung-oled-tvs-01

Οι νέες OLED τηλεοράσεις της Samsung είναι η κατάλληλη επιλογή ακόμη και στην περίπτωση που είσαι hardcore gamer. Είναι η ιδανική συντροφιά για κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 5 και Xbox Series, διαθέτοντας ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ελαχιστοποιημένο input lag για άμεση απόκριση σε οποιαδήποτε κίνηση. Χάρη στο Motion Xcelerator Turbo+ η κίνηση γίνεται απόλυτα ομαλή και εξαλείφεται το θόλωμα σε γρήγορες σκηνές. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίζεται και η τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro, η οποία βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη gaming εμπειρία σου.

Μία κορυφαία ηχητική εμπειρία

Ο ήχος περνάει σε μία νέα διάσταση λόγω των ηχείων ανοδικής εκπομπής των νέων OLED τηλεοράσεων της Samsung, χάρη στο σύστημα OTS. Προσφέροντας την εμπειρία Dolby ATMOS, είναι ικανά να καθηλώσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Ωστόσο, εάν θες κάτι περισσότερο, η Samsung έχει φροντίσει και για αυτό μέσω του Q-Symphony. Συγχρονίζοντας τα ηχεία της OLED τηλεόρασης με αυτά του soundbar, δημιουργείται ένα απολαυστικό surround αποτέλεσμα. Στην αγορά υπάρχουν κορυφαία Samsung soundbar όπως το HW Q600 A/EN, ή το κορυφαίο HW Q900 A/EN, τα οποία υποστηρίζουν το Q-Symphony και θα ανεβάσουν επίπεδο στο home cinema σου.

samsung-oled-tvs-02

Εντυπωσιακές smart λειτουργίες για ψυχαγωγία και όχι μόνο

Στοχεύοντας στη high-end κατηγορία οι νέες OLED της Samsung δεν θα μπορούσαν να μη προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο smart λειτουργιών. Εδώ κεντρικό ρόλο παίζει το Smart Hub, ένα οργανωμένο hub μέσα από το οποίο θα ανακαλύπτεις συνεχώς νέο περιεχόμενο κοντά στα γούστα σου. Έτσι θα σταματήσεις να αναρωτιέσαι συνεχώς ποια ταινία ή σειρά να δεις!

Οι smart λειτουργίες όμως δεν σταματούν εδώ, αφού αρκετοί πλέον εργάζονται από το σπίτι. Οι νέες τηλεοράσεις της Samsung έχουν ενσωματωμένη εφαρμογή για βιντεοκλήσεις ενώ επιτρέπουν και το διαμοιρασμό περιεχομένου από smartphone προς αυτές. Φυσικά, αν σε ενδιαφέρει και το smart home, μπορείς μέσω της τηλεόρασης της Samsung και του SmartThings να ελέγξεις όλες τις έξυπνες συσκευές που βρίσκονται στο σπίτι σου.

Με λεπτό σχεδιασμό και ιδιαίτερα μινιμαλιστικό προφίλ, με εντελώς επίπεδη πλάτη, οι νέες OLED της Samsung είναι ένα πραγματικό κόσμημα για το σαλόνι σου. Βέβαια, ο LaserSlim Design σχεδιασμός τις καθιστά ιδανικές και για άλλα περιβάλλοντα όπως υπνοδωμάτια ή εταιρικά meeting room.

Κάνε δική σου μία OLED TV της Samsung και πάρε δώρο!

Αν πείστηκες από τα παραπάνω, πρέπει να βιαστείς, καθώς αν προχωρήσεις σε προπαραγγελία των νέων OLED τηλεοράσεων της Samsung παίρνεις δώρο την τριετή επέκταση εγγύησης (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Έτσι για τα επόμενα 5 χρόνια μπορεί να είσαι εντελώς ξέγνοιαστος και να απολαμβάνεις την κορυφαία εμπειρία ήχου και εικόνας χάρη στη νέα σου Samsung OLED τηλεόραση.