Καλωσόρισε τις πρώτες μέρες της άνοιξης με τέλεια gadgets!

Περίληψη: Η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου έφτασε! Προετοιμάσου για βόλτες και ανανέωσε τον εξοπλισμό σου με τα πιο τέλεια ανοιξιάτικα gadgets!

Κάποιοι θεωρούν πως η άνοιξη ξεκινά με την εαρινή ισημερία, δηλαδή στις 21 Μαρτίου. Κάποιοι άλλοι αρχίζουν και μετρούν από την πρώτη μέρα του Μαρτίου. Όπως και να έχει, όμως, πλέον βρισκόμαστε μέσα στην άνοιξη, όσο κι αν ο καιρός διαφωνεί ρητώς και ανυπερθέτως, χαρίζοντάς μας μερικές παγωμένες μέρες και λίγα χιόνια. Ό,τι και να κάνει, όμως, η πορεία προς τη ζέστη είναι προδιαγεγραμμένη και κανένας δε μπορεί να το αλλάξει· ο καιρός σύντομα θα γλυκάνει, οι μέρες θα γίνουν ζεστές και σιγά σιγά θα βγουν τα κοντομάνικα και θα αρχίσουν οι εξορμήσεις σε πάρκα και εξοχές! Εσύ είσαι έτοιμος για αυτά; Είσαι εξοπλισμένος με τα απαραίτητα ανοιξιάτικα gadgets, gadgets για ταξίδι, gadgets για έξω, gadgets για… καλό καιρό;

Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε αρκετά, για να είσαι έτοιμος για τις εξορμήσεις που έρχονται!

Φωτογραφικές μηχανές

Η τελευταία λέξη της μόδας στις φωτογραφικές μηχανές για εξοχή και παρεΐστικες εξορμήσεις είναι ένας γνώριμος από παλιά: οι μηχανές instant τύπου Polaroid! Βέβαια, από τη δεκαετία του '70 που πρωτοεμφανίστηκαν οι μηχανές αυτές, η τεχνολογία έχει κάνει άλματα, επομένως οι καινούριες μηχανές instant προσφέρουν τόσο ψηφιακές ευκολίες όσο και υψηλή ποιότητα φωτογραφιών. Μάλιστα υπάρχουν πολλές επιλογές, πλέον, για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου αλλά και στο γούστο σου. Για παράδειγμα, η Polaroid διαθέτει δύο μοντέλα, την Polaroid Now i-Type και την Polaroid Go. Στην ίδια κατηγορία βρίσκουμε και την Fujifilm Instax Mini 11 σε πολύ μικρό μέγεθος, αλλά και την ψηφιακή Canon Zoemini S2, η οποία σου επιτρέπει και να αποθηκεύεις τις φωτογραφίες σε κάρτα SD, αλλά και να τις τυπώνεις επί τόπου! Αν θες, όμως, και κάτι για τα παιδιά, έχουμε να σου προτείνουμε την EasyPix Blackmoon, με αισθητήρα στα 8 megapixel και μπόλικες λειτουργίες, για να αρχίσει ο εκκολαπτόμενος φωτογράφος να μαθαίνει τα βασικά!

gadget-gia-anoiksi-ft

Αποθήκευση δεδομένων… on the go

Με τόσες εξορμήσεις και βόλτες στην εξοχή, θα χρειαστεί να έχεις και κάποιο μέσο για να μεταφέρεις τα δεδομένα σου (φωτογραφίες και βίντεο από τα εξωτικά μέρη που θα επισκεφθείς βρε) με στυλ και ασφάλεια. Τα 32GB είναι, πλέον, το minimum και οι τιμές τους έχουν πέσει κατά πολύ. Μπορείς να βρεις μοντέλα σε διάφορα χρώματα, όπως το Verbatim σε πρασινάκι ή το SanDisk Cruzer Blade σε ροζάκι. Αλλά και προσφορές όπως τα πακέτα 2+1 της Intenso σε αλουμίνιο. Βέβαια, και οι μεγαλύτερες χωρητικότητες έχουν έρθει σε ιδιαιτέρως προσιτές τιμές, όπως, για παράδειγμα το Intenso Rainbow Line στα 128GB, αν έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά πάντα σε χρωματιστό mood, εν προκειμένω σε όμορφο κόκκινο.

Αν έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις, όμως, υπάρχουν και οι φορητοί σκληροί δίσκοι, τόσο συμβατικής τεχνολογίας για κορυφαία αναλογία gigabytes ανά ευρώ, όσο και SSD για μεγάλη ταχύτητα και αντοχή. Παράδειγμα της πρώτης κατηγορίας ο Toshiba Canvio Advance στο 1 terabyte, ενώ στη δεύτερη κατηγορία προτείνουμε τον Samsung T7 Touch σε έκδοση 500GB αλλά και στο 1 terabyte!

gadget-gia-anoiksi-02

Backpacks για laptop

Όταν πηγαίνεις για εξορμήσεις ή απλά για μια εκδρομή, πρέπει να έχεις και την κατάλληλη λύση για να μεταφέρεις τα πράγματά σου με ασφάλεια. Τα backpacks με ειδική σχεδίαση για laptops διασφαλίζουν την ακεραιότητα του εξοπλισμού σου με στυλ. Δες για παράδειγμα το Delsey Securflap σε εκπληκτικό κοραλί χρώμα, ή το Case Logic Uplink σε έντονο κόκκινο. Αν θες κάτι πιο "σοβαρό", όμως, η Xiaomi έχει το Mi City Backpack 2 σε σκούρο μπλε, και η Hama το Merida, και τα δύο σε μέγεθος ικανό να μεταφέρει laptops έως και 15,6 ιντσών.