Galaxy Tab A 2019: Η Samsung ανακοίνωσε την παιδική έκδοσή του!

Περίληψη: Το Samsung Galaxy Tab A 2019 δέχθηκε… facelift και η νέα του εμφάνιση το κάνει ιδανικό για χρήση από μικρά παιδιά!

Ένα tablet είναι η καλύτερη πρώτη συσκευή, για να γνωρίσει ένα παιδί τον κόσμο του Internet. Η μεγάλη του οθόνη κάνει εύκολο τον χειρισμό ενώ η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας σημαίνει ότι η συσκευή δεν θα είναι τόσο συχνά στην πρίζα όσο ένα smartphone. Ωστόσο όταν κάτι πέφτει σε παιδικά χέρια, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος την πτώσης και της θραύσης... Γι’ αυτό και η Samsung αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα έκδοση του Samsung Galaxy Tab A 2019, που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά.

Το νέο tablet της Samsung είναι πρακτικά το ίδιο με την 8άρα έκδοση του κανονικού Galaxy Tab A 2019. Οπότε στα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 429, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και οθόνη 8 ιντσών με ανάλυση 1280x800. Επιπλέον, η παιδική έκδοση του Tab A 2019 8’’ περιλαμβάνει κάμερα μπροστά και πίσω και η μπαταρία είναι χωρητικότητας 5.100mAh. Το μόνο που έχει αλλάξει από πλευράς hardware είναι το περίβλημα της συσκευής. Το παιδικό Tab A διαθέτει μία ενσωματωμένη λαστιχένια θήκη περιμετρικά της συσκευής, η οποία την προστατεύει από τυχόν ατυχήματα.

Η Samsung, ωστόσο, καταλαβαίνοντας τις ανάγκες των γονέων, δεν έκανε μόνο αυτή την αλλαγή. Το λογισμικό του Samsung Galaxy Tab A 2019 Kids Edition είναι ειδικά προσαρμοσμένο, για να δίνει μεγαλύτερο έλεγχο στους γονείς. Στο software που έρχεται προεγκατεστημένο με τη συσκευή περιλαμβάνεται επίσης και η εφαρμογή Samsung Kids, που περιέχει χιλιάδες ώρες περιεχομένου κατάλληλο για παιδιά. Αν έχεις ήδη ένα tablet της Samsung στην κατοχή σου, μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή Samsung Kids και σε αυτό, καθώς το app είναι διαθέσιμο μέσα από το Google Play Store.

Το tablet θα κυκλοφορήσει μόνο σε έκδοση Wi-Fi και η θήκη θα υπάρχει σε 4 διαφορετικά χρώματα. Αν η προσθήκη μιας θήκης δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα, τότε μπορείς από σήμερα να κάνεις δικό σου ένα Samsung Galaxy Tab A 2019. Όπως είπαμε, το hardware είναι το ίδιο μεταξύ των δύο συσκευών άλλωστε.