HP Envy: Μοναδική εμπειρία premium laptop στο Public!

Περίληψη: Για premium laptop επιλέγεις HP Envy 13. Ανακάλυψε όλες τις δυνατότητές του με τη βοήθεια του HP Tray στο κατάστημα Public του The Mall Athens!

Η ονομασία HP Envy ισοδυναμεί με ποιότητα - από κάθε άποψη. Κορυφαίο hardware και ποιότητα κατασκευής δίνουν στα laptop της HP premium χαρακτήρα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το HP Envy 13, το οποίο μπορεί να είναι μικρό αλλά... θαυματουργό.

Η ποιότητα, όμως, κρύβεται στις λεπτομέρειες και όχι στα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η επιφάνεια της οθόνης, για παράδειγμα, προστατεύεται από γυαλί Gorilla Glass. Διαθέτει επίσης φίλτρο ιδιωτικότητας, για να βλέπεις μόνο εσύ ό,τι βρίσκεται μπροστά σου! Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας δεν σταματάνε εδώ: η web camera μπορεί να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή χάρη σε ειδικό διακόπτη, ενώ, δίπλα στο πληκτρολόγιο υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για γρήγορο και ασφαλές ξεκλείδωμα του laptop.

Ο premium χαρακτήρας των HP Envy 13 είναι εμφανής από την πρώτη ματιά και από το πρώτο άγγιγμα. Το laptop της HP διαθέτει λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από υλικά που ξεχωρίζουν. Ακόμα και τα ηχεία, ένα χαρακτηριστικό στο οποίο πολλοί δεν δίνουν μεγάλη σημασία, είναι ρυθμισμένα από της Bang & Olufsen και παράγουν κρυστάλλινο ήχο σε κάθε ένταση.

Για να δεις από κοντά όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει ένα laptop HP Envy 13 δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το κατάστημα Public στο The Mall Athens. Εκεί θα βρεις το HP Tray, το οποίο με διαδραστικό τρόπο θα σου δείξει κάθε χαρακτηριστικό των premium laptop της HP!

Για HP Premium Laptop επιλέγεις μόνο Public!