Χριστουγεννιάτικα δώρα τεχνολογίας για τους tech-savvy αγαπημένους σου

Περίληψη: Το Public φέρνει τα καλύτερα τεχνολογικά δώρα για τα Χριστούγεννα του 2021 και σε προ(σ)καλεί να διαλέξεις!

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Όπως ξέρεις καλά, το Public έχει όλα τα τεχνολογικά "θαύματα" στα ράφια του και σε περιμένει για να διαλέξεις αυτά που θα δωρίσεις στους αγαπημένους σου. Βέβαια, η πρόκληση εδώ είναι να διαλέξεις το καλύτερο, κάτι που δεν είναι και το πιο εύκολο, ειδικά αν εσύ δεν είσαι master της τεχνολογίας, όπως οι εν λόγω αγαπημένοι. Τι να διαλέξεις, για να τους κάνεις χαρούμενους και να μην έχεις… παρατράγουδα; Μην ανησυχείς! Εμείς κάτσαμε και ψάξαμε εξονυχιστικά το site και τα ράφια των καταστημάτων Public, για να διαλέξουμε για εσένα τα καλύτερα! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις το ποσό και να τα πάρεις σε συσκευασία δώρου!

Laptops με δυνατά specs για κάθε ανάγκη

Τι άλλο θα μπορούσε να βρίσκεται πρώτο-πρώτο στη λίστα; Το laptop είναι εργαλείο! Λοιπόν… πρώτο και αγαπημένο, το laptop "για εκείνον", είναι το Dell Inspiron 15 5515, το οποίο διαθέτει τον πανίσχυρο επεξεργαστή Ryzen 5 της AMD, είναι λεπτό, ελαφρύ, και με άψογο design, για να μπορεί να το παίρνει παντού μαζί του, χωρίς να ανησυχεί για τίποτε!

Για "εκείνη" τώρα, πηγαίνουμε στο Huawei MateBook D15. Το laptop αυτό είναι ακόμη πιο λεπτό και ελαφρύ, έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i3, ενώ η σχεδίασή του είναι ντελικάτη και minimal!

Αν θέλεις κάτι, τώρα, για μικρές ηλικίες, το Asus W202NA μπορεί να τρέξει τα πάντα, είναι στιβαρό και έρχεται σε τιμή… όνειρο!

Tablets: το χριστουγεννιάτικο δώρο-πασπαρτού

Ειδικά για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, το tablet είναι ό,τι πρέπει για να αράξεις δίπλα στο τζάκι! Πρώτο και καλύτερο, το Huawei MediaPad T3 είναι αυτό που ψάχνεις! Οθόνη 10 ιντσών, δυνατός επεξεργαστής και οθόνη IPS για να μπορείς να δεις μέχρι και ταινίες ξάπλα στον καναπέ!

Αν θέλεις κάτι για τα παιδιά, δες το Kiddoboo το οποίο είναι σχεδιασμένο για παιδιά, με στιβαρό κέλυφος, αλλά και δυνατότητες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από άλλα, πιο ακριβά, tablets!

Τέλος, η Rolls Royce των tablets, το ένα και μοναδικό iPad 9ης γενιάς της Apple, δεν είναι απλώς tablet, είναι εργαλείο! Μιλάμε για ένα μηχάνημα το οποίο θα μπορούσε άνετα να σταθεί δίπλα σε laptops!

Κάνε τη διαφορά με ένα Smartwatch

Δεν νοείται tech-lover ο οποίος δεν θα έχει smartwatch. Δεν γίνεται! Μιλάμε για το απόλυτο accessory όλων των… τεχνο-μανών! Το πιο νέο και hot μοντέλο αυτή τη στιγμή είναι το Huawei Watch GT 3, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε! Έχει εκδόσεις για άντρες και γυναίκες, με διαφορετικό λουράκι και χρώματα, για να ταιριάζει στο χέρι του καθενός!

Αν το budget σου είναι περιορισμένο, τότε τσέκαρε το Xiaomi Mi Lite το οποίο τα κάνει όλα και συμφέρει! Είναι ιδανικό και για σπορ, αλλά και για να βλέπεις τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις στο χέρι σου!

Τέλος, δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα το απόλυτο: Apple Watch Series 7, το νέο smartwatch της Apple, το οποίο επαναπροσδιορίζει την κατηγορία με κάθε νέα γενιά! Κάνει τα πάντα και είναι το απόλυτο "must" για όσους έχουν iPhone!

Γνώριζες ότι στα Public σε περιμένουν χιλιάδες special Χριστουγεννιάτικα δώραπαιχνίδια και βιβλία για μικρούς και μεγάλους; Αμέεε! Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείς να τα αποκτήσεις με έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα, χάρις στο πρόγραμμα Klarna.

Αν, μάλιστα, δεν έχεις στολίσει ακόμα να ξέρεις ότι το ίδιο ισχύει και για όλα τα χριστουγεννιάτικα είδηχριστουγεννιάτικα δέντραστολίδιαλαμπάκιαγούρια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείς για να δώσεις στο σπίτι σου αυτό το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο feeling!