Η Apple ανακοίνωσε το “Peek Performance” event για τις 8 Μαρτίου!

Περίληψη: Σε λίγες μέρες από τώρα έρχονται νέα Apple προϊόντα! Η εταιρία από το Cupertino μόλις ανακοίνωσε το Peek Performance, το πρώτο μεγάλο Apple event της χρονιάς.

Το πρώτο μεγάλο event της Apple για το 2022 πλησιάζει! Η Apple ανακοίνωσε πριν από λίγο το “Peek Performance” event, το οποίο έρχεται πολύ σύντομα. Πότε έρχεται; Την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 20:00 (ώρα Ελλάδος).

Το Peek Performance, όπως και όλα τα event της Apple τον τελευταίο καιρό, θα είναι ψηφιακό και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το Apple Park στο Cupertino. Για να το παρακολουθήσεις θα χρειαστεί απλώς να συντονιστείς στο κανάλι της Apple στο YouTube. Εναλλακτικά, θα μπορείς να δεις το event ζωντανά μέσα από το Apple TV app σε iPhone, iPad, Mac, και Apple TV ή μέσω του Apple.com.

Video Duration
0:00

Τι θα δούμε στο Peek Performance; Η Apple κρατά για ακόμα μία φορά κλειστά τα χαρτιά της! Θα χρειαστεί να συντονιστείς στο live stream για να μάθεις τι μας επιφυλάσσει η Apple για τις 8 Μαρτίου λοιπόν. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς!

Φυσικά, μετά την ολοκλήρωση του Apple event θα είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε αναλυτικά όλα όσα ανακοινωθούν. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog λοιπόν για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες από το Peek Performance event της Apple!