iPhone 11 Pro: Πώς να πιάσεις κορυφή σε φωτογραφίες και βίντεο!

Περίληψη: Το iPhone είναι παραδοσιακά το καλύτερο smartphone για βίντεο on-the-go. Με το 11 Pro, το iPhone κρατά και επίσημα τα σκήπτρα του καλύτερου... κινηματογραφικού κινητού της αγοράς!

Ναι, ξέρουμε ότι η Apple ήταν η πρώτη εταιρία που έφερε slow motion βίντεο σε smartphone με καταγραφή στα 240fps από το iPhone 6S κιόλας. Ξέρουμε επίσης ότι οι πολύ ισχυροί επεξεργαστές της σειράς A της επέτρεψαν να είναι και η πρώτη εταιρία που υποστήριξε καταγραφή 4K60fps στα κινητά της. Ξέρουμε, τέλος, ότι το βίντεό της είναι εδώ και αρκετά χρόνια ένα από τα δυνατότερα χαρακτηριστικά του iPhone και με την παρουσίαση του 11 Pro η Apple βελτιώνει ακόμα περισσότερο αυτό το κομμάτι. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά πως οι ναυαρχίδες της «χτυπάνε κορυφή».

Το βασικό από πλευράς hardware στα νέα iPhone 11 Pro είναι οι τρεις κάμερες στην πλάτη. Για πρώτη φορά σε iPhone βλέπουμε έναν ultra-wide αισθητήρα, ο οποίος συνυπάρχει μαζί με έναν wide και έναν telephoto φακό. Η Apple δεν περιόρισε αυτό το χαρακτηριστικό μόνο στη φωτογραφία και έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις 3 κάμερες για να καταγράψεις βίντεο.

 

Όποια κάμερα κι αν επιλέξεις για τα πλάνα σου, αυτά θα έχουν ποιότητα 4K60fps. Η Apple μάλιστα φρόντισε να κάνει τη μετάβαση από τη μία κάμερα στην άλλη εντελώς απρόσκοπτη. Αν θες να αλλάξεις προοπτική όσο τραβάς βίντεο, δεν χρειάζεται να σταματήσεις να καταγράφεις, απλά αλλάζεις φακό και το βίντεο γράφει τώρα από την κάμερα που επέλεξες. Δεν υπάρχουν καθόλου «κοψίματα» ή «σπασίματα» και όλα γίνονται πολύ ομαλά. Την ομαλότητα του βίντεο εξασφαλίζει επίσης και η κορυφαία σταθεροποίηση που προσφέρουν τα smartphone της Apple.

Video Duration
1:58

Τα πλάνα σου με την κάμερα του iPhone 11 Pro θα είναι πιο ζωντανά από ποτέ, καθώς για πρώτη φορά σε Apple smartphone θα μπορείς να καταγράψει βίντεο με Extended Dynamic Range σε κάθε ανάλυση και από όλους τους αισθητήρες

Η κάμερα των νέων iPhone 11 Pro δεν προσφέρεται μόνο για βίντεο βέβαια. Ο συνδυασμός τριών αισθητήρων και δυνατού software κάνουν το νέο flagship smartphone της Apple ένα από τα πιο ανταγωνιστικά camera phones της αγοράς. Τοπία, κτίρια, πορτραίτα, βραδινές λήψεις, ό,τι θες να τραβήξεις, σίγουρα μία από τις 3 κάμερες των iPhone 11 Pro θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες της στιγμής! 

Βρες τα νέα iPhone 11 Pro στο κοντινότερο κατάστημα Public ή στο public.gr και ξεκίνα τις λήψεις. Οι επιλογές σου ξεκινούν από το iPhone 11 Pro 64GB αλλά, αν σε ενδιαφέρει να τραβάς πολλά 4K βίντεο, τότε είναι προτιμότερο να επιλέξεις την έκδοση με χωρητικότητα 256 ή 512GB. Αν θες να μη μείνεις ούτε από μπαταρία όσο θα ξεδιπλώνεις το κινηματογραφικό σου ταλέντο, πήγαινε κατευθείαν στο iPhone 11 Pro Maxτο οποίο έχει εξαιρετική αυτονομία και εκδόσεις που και εδώ ξεκινούν από τα 64GB και φτάνουν μέχρι και τα 512GB.