Marshall Major ΙΙΙ: Google Assistant και τρομερή αυτονομία!

Περίληψη: Vintage σχεδιασμός και σύγχρονα χαρακτηριστικά σε ένα ζευγάρι ακουστικά. Μιλάμε φυσικά για τα νέα ακουστικά Marshall...

Τα ακουστικά της Marshall μπορεί να έχουν vintage σχεδιασμό, αλλά μην αφήσεις το γεγονός αυτό να σε ξεγελάσει... Η τεχνολογία που κρύβουν μέσα τους είναι 100% σύγχρονη - και ειδικά το νεότερο μοντέλο είναι αρκετά «εξυπνότερο». Τα Marshall Major III Voice είναι τα πρώτα ακουστικά της εταιρίας με υποστήριξη Google Assistant!

Η ενσωμάτωση του ψηφιακού βοηθού της Google σημαίνει πως με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να δώσεις εντολές στα ακουστικά σου. Ο σχεδιασμός είναι ίδιος με τα Marshall Major III Bluetooth, που ήδη γνωρίζεις, εκτός από την προσθήκη του πλήκτρου για εκκίνηση του Google Assistant.

Τεχνικά, τα νέα ακουστικά της Marshall διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα Major III. Τα ηχεία 40mm κάνουν και εδώ την εμφάνισή τους και διαθέτουν το ίδιο εύρος συχνότητας, από 20Hz μέχρι 20kHz. Τα Major III Voice διαθέτουν επίσης και υποστήριξη για το codec aptX της Qualcomm. Το codec αυτό προσφέρει ποιοτικότερη μετάδοση ήχου μέσω Bluetooth, χωρίς αισθητή χρονική καθυστέρηση στην επικοινωνία μεταξύ smartphone και ακουστικών.

Το μεγαλύτερο προσόν των Marshall Major III Voice, όμως, είναι η μπαταρία τους. Η Marshall κατάφερε να διπλασιάσει την αυτονομία των ακουστικών κρατώντας το ίδιο σχέδιο με τα άλλα μοντέλα της γκάμας. Από τις 30 ώρες των Major III Bluetooth, η έκδοση Voice προσφέρει τώρα 60 ώρες αυτονομίας! Με τέτοια μπαταρία... θα ξεχνάς να τα φορτίσεις! Για τις φορές που θα συμβεί αυτό, τα Marshall Major III Voice είναι εξοπλισμένα με θύρα ακουστικών και καλώδιο 3,5χιλ. στη συσκευασία, για να μπορείς να ακούς ενσύρματα τη μουσική σου ακόμα κι αν ξεμείνεις από μπαταρία.

Μιας και το Google Assistant δεν καταλαβαίνει ακόμα ελληνικά, όμως, μπορείς να επιλέξεις τα κανονικά Marshall Major III Bluetooth ακουστικά και να έχεις τον ίδιο ποιοτικό ήχο. Μπορεί η αυτονομία τους να είναι μικρότερη, αλλά οι 30 ώρες παραμένουν ένα τεράστιο νούμερο για ασύρματα ακουστικά!