Ψηφιακά Μαζί: Φέρε τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην επιχείρησή σου

Περίληψη: Βάλε τώρα την επιχείρησή σου στον κόσμο της ψηφιακής εποχής με επιδότηση 90% από το πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»!

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει ξεκινήσει. Η πανδημία έδωσε το κίνητρο σε όλες τις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν την μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή, ενώ υπήρξε και βοήθεια της πολιτείας προς αυτό. Τώρα, όμως, ξεκινά ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο σου δίνει πραγματική βοήθεια, όσο και εξαφανίζει τις όποιες ενστάσεις είχες μέχρι τώρα, για να κάνεις τη μετάβαση και να βάλεις την επιχείρησή σου στον 21ο αιώνα. Το πρόγραμμα επιδότησης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» αφορά όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και δίνει την οικονομική ενίσχυση που χρειάζεται για να προχωρήσεις στην αγορά νέων ψηφιακών εργαλείων τα οποία θα εκτοξεύσουν την παραγωγικότητά σου με δυνατότητες τις οποίες δε θα μπορούσες να φανταστείς!

Ποιοι είναι δικαιούχοι

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είτε ατομικές είτε με έως και 250 υπαλλήλους. Οι βασικές προϋποθέσεις είναι να έχουν έδρα ή υποκατάστημα στην Ελλάδα με ελληνικό ΑΦΜ, να είναι ενεργές κατά την υποβολή της αίτησης, να έχουν συσταθεί πριν την 1η Ιανουαρίου 2022, και να συνιστούν νομική οντότητα ή ατομική επιχείρηση και να τηρούν βιβλία. Το σύνολο των προϋποθέσεων υπάρχει αναλυτικά στην ενότητα 2.1 της πρόσκλησης του προγράμματος.

Πώς κάνω αίτηση

Η αίτηση γίνεται μέσα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης ενισχύσεων, μέσα από το σύστημα της ΑΑΔΕ, από τον εκπρόσωπο της επιχείρησης που κατέχει τους κωδικούς πρόσβασης της επιχείρησης στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ. Από εκεί, θα μεταβεί στο ασφαλές περιβάλλον της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιου Τομέα και να καταχωρήσει τα εταιρικά διαπιστευτήρια. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην ενότητα 12 της πρόσκλησης.

programma-psifiakis-anabathmisis-01

Ποια εργαλεία καλύπτει το πρόγραμμα

Στα πλαίσια του προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», υπάρχει πρόβλεψη για τα ακόλουθα ψηφιακά εργαλεία, τα οποία θα βρεις στο Public Business:

• Νέο mail server
• Security antivirus
• Cloud EP
• Cloud E-shop platform
• Cloud Backup & Restore solution
• E-working solution
• Cloud e-signature solution

Τα Public σε στηρίζουν

Επιλέγοντας το Public Business για την αγορά του εξοπλισμού και των εργαλείων για την επιχείρησή σου, απολαμβάνεις προνόμια και ειδικές επαγγελματικές τιμές, αλλά και εξυπηρέτηση από προσωπικό σύμβουλο. Παράλληλα, η παράδοση γίνεται γρήγορα ενώ έχεις και άμεση εξυπηρέτηση επιπέδου business από 70 καταστήματα! Οι ειδικοί του Public Business γνωρίζουν τις ανάγκες σου αλλά και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σου. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα ενδιαφέροντος ή πέρνα από το Public.gr, και η ομάδα του Public Business θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για να σε ενημερώσει και να απαντήσει σε όλες σου τις απορίες. Έτσι, θα προσαρμόσει ένα πακέτο προϊόντων συγκεκριμένα για τις ανάγκες της δικής σου επιχείρησης, έτσι ώστε να έχεις τη μέγιστη ανταποδοτικότητα από την επιδότηση! Μιλώντας για ανταποδοτικότητα, τα Public φροντίζουν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα οφέλη που θα έχεις, παρέχοντας σε κάθε εγγεγραμμένο ένα δωρεάν σεμινάριο! Με την εγγραφή μπορείς να διαλέξεις ένα από τέσσερα σεμινάρια τα οποία προσφέρουν τα Public σε συνεργασία με το Athens International College:

• Social Media & Digital Marketing για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
• Επιτυχημένη προώθηση e-shop
• Digital customer experience  για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
• Αξιοποίησε τα εργαλεία του Microsoft 365 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Με τα σεμινάρια αυτά, τα Public σε βάζουν σε τροχιά εκτόξευσης καθώς, εκτός από τα απαραίτητα εργαλεία, σου δείχνουν και τον καλύτερο τρόπο για να τα χρησιμοποιήσεις!

programma-psifiakis-anabathmisis-02

Δες περισσότερα για το πρόγραμμα στην ειδική σελίδα του Public, στην οποία θα βρεις λεπτομέρειες αλλά και πληροφορίες για τις λύσεις και τα εργαλεία τα οποία μπορείς να βρεις στο Public Business για την επιχείρησή σου. Με την επιχορήγηση του προγράμματος ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τώρα έχεις την τέλεια ευκαιρία να κάνεις το ψηφιακό βήμα και να βάλεις την επιχείρησή σου στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας, ανοίγοντας νέους δρόμους προς το μέλλον. Δες την παραγωγικότητα της επιχείρησής σου να ανεβαίνει, χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία για να κάνεις την εργασία πιο ευέλικτη, πιο ασφαλή, αλλά και πολύ πιο αποτελεσματική, είτε έχεις ατομική επιχείρηση είτε… 250 υπαλλήλους! Το Public Business είναι εδώ για να σταθούν δίπλα σου σε αυτό τον ψηφιακό μετασχηματισμό, παρέχοντάς σου τα εργαλεία αλλά και αξιόπιστες συμβουλές! Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Public Business πάνε μαζί σου!