Public και iRepair μαζί φέρνουν νέα εποχή στο service συσκευών!

Περίληψη: Έσπασε η οθόνη του κινητού; Κολλάει το tablet; Έπεσε νερό στο laptop; Το Public και η iRepair είναι εδώ για να δώσουν λύση!

Όσο κι αν δεν θέλουμε να συμβεί, μερικές φορές οι συσκευές τεχνολογίας χαλάνε. Σε πόσους από εμάς δεν έχει τύχει να πέσει το κινητό και να σπάσει η οθόνη ή να πέσει κάποιο υγρό στο laptop; Τι κάνουμε, λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις;

Public και iRepair ενώνουν τις δυνάμεις τους, και από σήμερα σου προσφέρουν μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία service στα καταστήματα Public. Η συνεργασία ξεκινά με σημεία service iRepair ήδη μέσα σε τέσσερα καταστήματα Public, The Mall Athens, Γλυφάδας, Πειραιά και Συντάγματος και με άμεσο πλάνο το άνοιγμα νέων σημείων και σε άλλα καταστήματα, για να σε φέρουν πιο κοντά σε λύσεις επισκευής για τις συσκευές σου.

Στα σημεία service iRepair των Public έχεις πρόσβαση σε μία ευρύτερη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας, όπου θα μπορέσεις να επιλέξεις υπηρεσίες επισκευής για κάθε ανάγκη της συσκευής σου γρήγορα, εγγυημένα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Από απλές υπηρεσίες όπως η ρύθμιση μιας νέας συσκευής, η αλλαγή οθόνης ή μπαταρίας, έως και πιο σύνθετες υπηρεσίες όπως η επισκευή βλάβης στην μητρική πλακέτα, πλέον γίνονται στα σημεία service iRepair μέσα στα Public, και στις περισσότερες περιπτώσεις ολοκληρώνονται στον χρόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις τις αγορές σου μέσα στο κατάστημα.

Ο Τίμος Κουρεμένος χρησιμοποίησε την υπηρεσία iRepair στο Public Συντάγματος

Video Duration
3:14

Επισκευές smartphone, tablet, laptop και desktop ολοκληρώνονται από εξειδικευμένους τεχνικούς σε ελάχιστο χρόνο, καλύπτονται από εγγύησή καλής λειτουργίας και τις βρίσκεις σε προνομιακή τιμή με εκπτώσεις στις πολλαπλές επισκευές που φτάνουν έως και μείον 75% στο τελικό κόστος της επισκευής. Οι τεχνικοί της iRepair, πιστοποιημένοι από την Apple, αναλαμβάνουν και επισκευές iPhone, iPad, MacBook και iMac με αυθεντικά ανταλλακτικά.

Μέσα από τα σημεία service iRepair μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε μία διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών επισκευής για τις ηλεκτρονικές σου συσκευές και έτσι να επεκτείνεις τη ζωή τους, να κρατήσεις τα δεδομένα σου πιο ασφαλή και να κάνεις τη καθημερινότητά σου πιο εύκολη χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις συσκευή.

Με κάθε σου επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα Public στο The Mall Athens, τη Γλυφάδα, τον Πειραιά ή το Σύνταγμα, αποκτάς ταυτόχρονη πρόσβαση και στα προϊόντα και τις υπηρεσίες Public, αλλά και στις υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της iRepair.