Samsung Galaxy Note: Το S Pen σε «ξεκολλάει» από την οθόνη αφής!

Περίληψη: Το S Pen είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των Samsung Galaxy Note από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν. Στα Galaxy Note 10 και Note 10+ γίνεται ακόμα καλύτερο! Πάμε να δούμε πώς...

Η οθόνες αφής άλλαξαν για πάντα τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα κινητά μας, αλλά τα Stylus είναι ακόμα εδώ. Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η Samsung, η οποία με τα smartphone της σειράς Note συνδυάζει αρμονικά την σύγχρονη οθόνη αφής με το S Pen, το πιο προηγμένο stylus που θα βρεις σήμερα σε smartphone. Τα νέα Samsung Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10+ συνοδεύονται από ένα ανανεωμένο S Pen, του οποίου οι λειτουργίες θα αλλάξουν τον τρόπο που χρησιμοποιείς το smartphone σου. Πάμε, λοιπόν, να γνωρίσουμε τις δυνατότητες του S Pen! 

Ψηφιοποίηση σημειώσεων

Η καταγραφή σημειώσεων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Εσύ γράφεις με το S Pen όπως θα έγραφες και στο χαρτί και μετά το κινητό αναλαμβάνει να μετατρέψει αυτό που έγραψες σε ψηφιακή μορφή. Με ένα κλικ στο πλήκτρο του S Pen, μπορείς να μετατρέψεις τη χειρόγραφη σημείωση σε ψηφιακή. Η σημείωσή σου μπορεί να γίνει πανεύκολα αρχείο Word, για να την μοιραστείς άμεσα!

Air Actions

Η προσθήκη Bluetooth στο S Pen έχει μετατρέψει το πενάκι της Samsung σε… μαγικό ραβδί. Μπορεί το κινητό να μη βρίσκεται καν στα χέρια σου, όμως με το S Pen το ελέγχεις από μακριά. Κάνοντας κάποιες χειρονομίες στον αέρα μπορείς να ελέγξεις την κάμερα ή τη μουσική σου. Μέσα από τις ρυθμίσεις θα βρεις ακόμα περισσότερες εφαρμογές, τις οποίες μπορείς να ελέγχεις με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο! 

AR Doodle

Τα βίντεο σου θα γίνουν πιο προσωπικά από ποτέ! Το AR Doodle σου επιτρέπει χρησιμοποιώντας το S Pen να προσθέσεις Augmented Reality στοιχεία σε ένα βίντεο, τα οποία σχεδιάζεις εσύ. Τα AR σχέδια μπορούν να ακολουθούν το θέμα σου δίνοντας έναν ακόμα πιο διασκεδαστικό τόνο!

Screen off memo

Με το screen off memo θα κρατήσεις σημειώσεις τη στιγμή που το θες. Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις το κινητό και να ψάχνεις την εφαρμογή των σημειώσεων. H Always on Display των νέων Galaxy Note είναι πάντα έτοιμη να καταγράψει ότι θες να σημειώσεις. Απλά βγάλε το S Pen από τη θήκη του και ξεκίνα να γράφεις στην κλειστή οθόνη, το κινητό θα... αναλάβει να κρατήσει ό,τι έγραψες! 

Άμεση μετάφραση

Έχεις άγνωστες λέξεις σε ένα ξενόγλωσσο κείμενο που διαβάζεις; Το S Pen έχει τη λύση. Δείξει στο πενάκι τη λέξη ή την πρόταση που θες και το κινητό θα την μεταφράσει για σένα. Το χαρακτηριστικό υποστηρίζει έως και 71 διαφορετικές γλώσσες, ενώ μπορείς επίσης να κάνεις και μετατροπές μονάδων μέτρησης ή ξένων νομισμάτων. Όλα αυτά μόνο με ένα hover του S Pen!

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα τα βρεις στο νέο S Pen που έρχεται στα Samsung Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10+. Οι προηγμένες του λειτουργίες θα σε κάνουν να αλλάξεις συνήθειες με τέτοια ευκολία που σου προσφέρουν!