SumUp POS: Το τερματικό που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

Περίληψη: Τα τερματικά SumUp POS είναι η λύση που εμπιστεύονται εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο για να πληρωθούν. Απόκτησέ τα με έκπτωση σε Public και MediaMarkt.

Κάθε επιχειρηματίας σήμερα χρειάζεται να έχει ένα τερματικό POS για την επιχείρησή του. Ειδικότερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες που πηγαίνουν στους πελάτες τους δεν γίνεται να μην τους προσφέρουν τη δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Γι’ αυτό και τα φορητά POSmPOS) είναι μία λύση πληρωμών που γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη. Η κορυφαία εταιρία παροχής φορητών τερματικών συσκευών στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι η SumUp, η οποία ιδρύθηκε το 2012. Τώρα τα SumUp POS έρχονται και στην Ελλάδα και βρίσκονται στα καταστήματα Public και MediaMarkt! Ανακάλυψε όλη τη γκάμα των διαθέσιμων συσκευών σε νέες, πιο προνομιακές τιμές και επίλεξε το POS που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σου!

Πλεονεκτήματα SumUp POS

Ο βασικότερος λόγος που έχει κάνει τη SumUp την κορυφαία επιλογή σε τερματικά στην Ευρώπη είναι η απλότητα που παρέχεται. Τα SumUp POS είναι συσκευές που μπορούν όλοι να ρυθμίσουν και να ξεκινήσουν να λαμβάνουν πληρωμές. Η αρχική ρύθμιση γίνεται πανεύκολα και γρήγορα. Η εγγραφή στην υπηρεσία μπορεί να γίνει μέσα από το SumUp mobile app ή από desktop και χωρίς χρονοβόρα γραφειοκρατία που καθυστερεί τη διαδικασία. Μετά την εγγραφή, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσεις το νέο σου τερματικό με τον SumUp λογαριασμό σου και να ξεκινήσεις να λαμβάνεις πληρωμές. Για μία μικρή επιχείρηση, όπου ο χρόνος είναι πολύτιμος, η ευκολία χρήσης των τερματικών SumUp είναι ένα ανεκτίμητο χαρακτηριστικό.

Μετά την ευκολία, ένα ακόμα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τα SumUp POS είναι η φορητότητα. Αν η επαγγελματική σου δραστηριότητα σε στέλνει κάθε μέρα και σε διαφορετικό μέρος, είναι σημαντικό να μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεχτείς πληρωμές εν κινήσει. Αυτό ακριβώς αποκτάται με ένα SumUp POS, το οποίο μπορείς να το έχεις πάντα μαζί. Όπως καταλαβαίνεις, αυτή η ευκολία είναι εξαιρετικά σημαντική για ελεύθερους επαγγελματίες όπως ηλεκτρολόγους, κομμωτές και άλλες ειδικότητες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο χώρο των πελατών.

SumUp POS κόστος

Το κόστος είναι ένας ακόμα παράγοντας που κάνει τις λύσεις της SumUp την καλύτερη επιλογή. Η απλότητα κάνει και εδώ την εμφάνισή της, με την SumUp να προσφέρει μία πολύ ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική. Η εγγραφή στην SumUp δεν προϋποθέτει κάποιο συμβόλαιο ούτε εμπεριέχει κρυφά κόστη. Άρα δεν υπάρχει κάποια συνδρομή που πρέπει να καταβάλεις. Το μόνο κόστος που υπάρχει είναι μία σταθερή, ποσοστιαία χρέωση ανά συναλλαγή, η οποία ανέρχεται στα 1,95%.

Εξαιρετικά προσιτό είναι και το κόστος των ίδιων των τερματικών, με τις τιμές λιανικής των SumUp POS να ξεκινούν από τα 29,99€. Αυτή τη στιγμή όμως, μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα να λαμβάνεις πληρωμές μέσω κάρτας αποκτώντας τερματικά SumUp POS σε τιμές που ξεκινούν από τα 16,99€! Έως το τέλος Μαΐου σε Public και MediaMarkt μπορείς να αποκτήσεις ένα SumUp τερματικό με έκπτωση έως και 50% από την αρχική τιμή λιανικής! Οι επιλογές σου ξεκινούν με το SumUp Air, συνεχίζονται με το SumUp 3G + Wi-Fi και ολοκληρώνονται με το SumUp 3G + Wi-Fi bundle. Ας τα γνωρίσουμε αναλυτικότερα για να γίνει ευκολότερη η επιλογή σου.

Ποιο ασύρματο POS να επιλέξεις

Το SumUp Air POS είναι η οικονομικότερη πρόταση για να ξεκινήσεις να λαμβάνεις πληρωμές και ξεκινά αυτή τη στιγμή από τα 16,99€. Δέχεται πληρωμές τόσο ανέπαφα (μέσω NFC) όσο και με χρήση chip & PIN, ενώ υποστηρίζονται όλες οι δημοφιλείς εταιρίες καρτών, όπως VISA, MasterCard, American Express και πολλές ακόμα. Επιπλέον, οι πελάτες σου μπορούν να πληρώσουν μέσω κινητού, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Apple Pay ή Google Pay. Το SumUp Air εξοπλίζεται με αριθμητικό πληκτρολόγιο, OLED οθόνη, μπαταρία λιθίου, ενώ η επικοινωνία με το smartphone ή tablet σου γίνεται μέσω Bluetooth.

Έπειτα έχουμε τη λύση SumUp 3G + Wi-Fi, η οποία έχει τιμή λιανικής 99,99€ αλλά τώρα έρχεται με έκπτωση 50% και κοστίζει μόλις 49,99€! Η σημαντικότερη διαφορά σε αυτό το μοντέλο είναι πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από το smartphone σου. Η επικοινωνία του με το internet γίνεται είτε με 3G, χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα SIM με δωρεάν απεριόριστα δεδομένα, είτε μέσω Wi-Fi, για τις στιγμές που θα είσαι κοντά σε σταθερό δίκτυο internet. Φυσικά, δεν λείπει και από αυτό το τερματικό το Bluetooth, έτσι ώστε να μην χάσεις την επιλογή σύνδεσης με το smartphone ή tablet. Η τελευταία πρόταση της SumUp είναι ένα πακέτο συσκευών. Αυτό είναι το SumUp 3G + Wi-Fi bundle, το οποίο αποτελείται από το τερματικό που μόλις είδαμε, αλλά συνοδεύεται επίσης από μία βάση φόρτισης με ενσωματωμένο εκτυπωτή αποδείξεων.

Τα τερματικά SumUp POS είναι ένας εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για έναν επαγγελματία να λάβει πληρωμές με κάρτα. Όλα τα μοντέλα βρίσκονται στο Public και τη MediaMarkt και μέχρι τις 31 Μαΐου μπορείς να τα αποκτήσεις με σημαντική έκπτωση.