Ετοιμάζεσαι για Netflix και movie nights; Σου έχουμε τις καλύτερες TVs!

Περίληψη: Netflix και μαραθώνιος ταινιών σε λίγες ίντσες δεν γίνονται! 4Κ, HDR, curved panel, OLED, smart, Dolby, είναι μερικές από τις τεχνολογίες που έχουν έρθει για να κάνουν την τηλεόρασή σου… εμπειρία!

Οκτώβρης και Νοέμβρης προβλέπονται κρύοι μήνες σε θερμοκρασίες αλλά καυτοί σε... κυκλοφορίες! Στο Netflix έρχονται νέοι κύκλοι από αγαπημένες σειρές, ολοκαίνουργιες σειρές, αλλά και οσκαρικές ταινίες.

Με το Netflix έχεις τη δυνατότητα να stream-άρεις τα αγαπημένα σου προγράμματα από smartphonetablet και υπολογιστή αλλά, κακά τα ψέματα, η εμπειρία θέασης σε τηλεόραση δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία από αυτές τις συσκευές. Για να κάνουμε, λοιπόν, λίγο πιο εύκολη την επιλογή, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο τις καλύτερες επιλογές για τη... μεγάλη οθόνη του σπιτιού σου! 

Ξεκινάμε με τα πιο δυνατά offers! Η τηλεόραση Strong 24" LED HD Ready θα σε εντυπωσιάσει με την ποιότητα εικόνας της και τις δυνατότητές της! Διαθέτει ανάλυση HD Ready για αψεγάδιαστη εικόνα στις 24", που κάνουν απόλαυση κάθε στιγμή σου. Η κομψή σχεδίασή της την κάνει να ξεχωρίζει και η βάση της διαθέτει καμπυλωτό σχεδιασμό στα πόδια, για κομψότερη ενσωμάτωση σε κάθε χώρο.

Τη σκυτάλη παίρνει η Samsung 32" LED HD Ready, που θα σε συναρπάσει με τις επιδόσεις της! Η ευκρινής HD Ready ανάλυση υπόσχεται πεντακάθαρη εικόνα και εγγυημένη απόλαυση σε οτιδήποτε παρακολουθείς! Ταινίες, αθλητικά, εκπομπές, ντοκιμαντέρ και gaming αποκτούν νέα διάσταση.

Αν αναζητάς συναρπαστικά χρώματα, τότε ψάχνεις τη Hitachi 43" Smart LED Full HD. Ενσωματώνει τεχνολογίες βελτίωσης της εικόνας, για να βλέπεις ζωντανά και ρεαλιστικά όλες τις αποχρώσεις και κινήσεις στην οθόνη. Έχει πρωτοποριακή slim σχεδίαση με καθαρές λεπτές γραμμές, αναβαθμίζοντας αισθητικά το χώρο σου. Με ανάλυση Full HD, θα απολαμβάνεις κάθε στιγμή, ενώ το μέγεθός της την κάνει ιδανική για τοποθέτηση σε σαλόνι ή υπνοδωμάτιο.

Κορυφαία στην ίδια κατηγορία και η Samsung 43" 4K HDR και UHD Smart TV, που θα σε καθηλώσει με τα ρεαλιστικά χρώματα, τον σχεδιασμό και το online περιεχόμενό της! Με τεράστια πείρα στο χώρο και φημισμένη ποιότητα κατασκευής, η τηλεόραση της Samsung συνδυάζει κορυφαίες τεχνολογίες απόδοσης και βελτίωσης εικόνας, για να απολαμβάνεις κάθε σου στιγμή. Εκπληκτική εικόνα, χάρη στην ανάλυση Ultra HD 4K με ασυναγώνιστη ευκρίνεια, τεράστιο βάθος χρωμάτων μέσω του HDR, και φυσικά, SmarTVue για να έχεις πρόσβαση σε smart λειτουργίες! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Αν οι παραπάνω επιλογές δεν σε κάλυψαν, ρίξε μια ματιά στον οδηγό μας, για να βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις!

Με... δικαιολογία τις νέες κυκλοφορίες του Netflix, κάνε δική σου μια νέα τηλεόραση και ανανέωσε το σαλόνι σου. Με τόσες νέες σειρές και ταινίες, αυτόν τον χειμώνα δεν θα σηκώνεσαι από τον καναπέ!