October report: Τα καλύτερά μας laptop

Περίληψη: Θες νέο laptop για τη δουλειά; Είσαι gamer και θες να πειραματιστείς (και) με το streaming; Ή μήπως είσαι freelancer και ψάχνεις ό,τι πιο portable κυκλοφορεί; Έχουμε τις top choices για τις ανάγκες σου!

Το σκηνικό του Οκτωβρίου στα laptop περιλαμβάνει συναρπαστικές αφίξεις και δυνατές προσφορές. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αλλάξεις τον παλιό σου φορητό υπολογιστή με ένα νέο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας;

Ξεκινάμε αμέσως! Το 14άρι laptop της Asus είναι στιλάτο, αθόρυβο και φορητό. Ο Atom επεξεργαστής του δεν χρειάζεται ανεμιστήρα οπότε ο θόρυβος είναι μηδενικός. Το βάρος του είναι μόλις 1,3 κιλά οπότε μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου. Η μπαταρία προσφέρει μεγάλη διάρκεια χρήσης και υπάρχει η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, όταν χρειαστεί, άρα, δεν θα είσαι συνέχεια δίπλα σε μία πρίζα. Για βασική χρήση internet και εφαρμογών γραφείου το laptop της Asus συνδυάζει έξυπνο design με νέα χαμηλότερη τιμή.

Η οθόνη των 14 ιντσών δεν είναι αρκετοί για όλους. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία, τότε πρέπει να κοιτάξεις για laptop με οθόνη 15,6’’. Τα Lenovo Ideapad προσφέρουν πολλές επιλογές σε αυτό το μέγεθος, με το μοντέλο με AMD A6 επεξεργαστή και SSD δίσκο να είναι ιδανικό για βασική χρήση. Για καλύτερες επιδόσεις σε όλα, το Dell Inspiron 3583 έρχεται με δυνατότερο επεξεργαστή Intel i5, 8GB RAM και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών Radeon 520.

Όταν, όμως, θες να κάνεις σοβαρό gaming, ξέρεις ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι αρκετά. Χρειάζεσαι ακόμα καλύτερο επεξεργαστή και δυνατότερη κάρτα γραφικών. Με το Asus ROG Strix G έχεις στο laptop σου Intel i7 9ης γενιάς και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1650 4GB. Ακόμα δυνατότερες επιδόσεις θα βρεις στο 17άρι HP Omen, το οποίο διαθέτει την Nvidia GTX 1660 Ti, 16GB RAM και μπορεί επάξια να αντικαταστήσει το desktop σου.

Ο Οκτώβρης δεν έφερε μόνο δυνατές προσφορές σε laptop, αλλά συνδυάστηκε και με μερικές τρανταχτές αφίξεις. Το επετειακό Asus ZenBook Edition 30 είναι ένα από τα ομορφότερα laptop της αγοράς, αλλά δεν του λείπουν τα δυνατά χαρακτηριστικά – θα το βρεις αποκλειστικά στο Public Το design συνδυάζεται με την καινοτομία στο Asus ZenBook Pro Duo. Το νέο laptop της εταιρίας καταφέρνει να χωρέσει δύο οθόνες σε ένα μηχάνημα 15,6’’ και να τοποθετήσει μέσα ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σήμερα. Το νέο laptop της Asus διαθέτει Intel Core i9-9980HK επεξεργαστή, 32GB RAM και η κύρια οθόνη του είναι OLED με ανάλυση 4K.

Όποιο laptop κι αν σου ταιριάζει, θα το βρεις στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!