October report: Οι top αφίξεις σε smartphones

Περίληψη: Ξέρουμε τι θες: Κορυφαίες φωτογραφίες και βίντεο, μεγάλη οθόνη για να απολαμβάνεις videos και games, άνετο multitasking (άρα πανίσχυρο επεξεργαστή) και αυτονομία στην μπαταρία, για να ξεχνάς τη φόρτιση! Δες τις top επιλογές από τo Public crew!

Ο Οκτώβριος σημαδεύτηκε από σημαντικές κυκλοφορίες στην αγορά των smartphone. Το iPhone 11 Pro συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά, δεν είναι η μόνη νέα συσκευή που είδαμε αυτό το μήνα. Πάμε να κάνουμε ένα σύντομο μεν, περιεκτικό δε review: 

Στην high-end κατηγορία smartphone ξεχωρίζει η άφιξη των νέων iPhone στην Ελλάδα. Τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max διαθέτουν τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά που μπορείς να βρεις σε smartphone σήμερα. Ο επεξεργαστής A13 Bionic είναι ο γρηγορότερος, ενώ η κάμερα, με την προσθήκη του ultra-wide αισθητήρα, είναι μία από τις καλύτερες που μπορείς να βρεις σε κινητό. Το μόνο που ξεχωρίζει τα δύο μοντέλα είναι η το μέγεθος οθόνης και μπαταρίας. Το iPhone 11 Pro Max, όντας μεγαλύτερο, έχει μεγαλύτερη οθόνη και αυτονομία. Το iOS είναι ένα πολύ σταθερό λογισμικό αλλά μπορεί να μην σου ταιριάζει – εκεί έχεις την επιλογή του Android. Το Huawei P30 προσφέρει και αυτό μία από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς - και τώρα μπορείς να το αποκτήσεις με δώρο το ΦΠΑ!

Οι νέες κυκλοφορίες δεν περιορίζονται μόνο στις high-end συσκευές, όμως, καθώς και στις οικονομικότερες κατηγορίες έχουμε συναρπαστικές καινούργιες συσκευές. Το Xiaomi Redmi Note 8 Pro, για παράδειγμα, μόλις κυκλοφόρησε και φέρνει την πρώτη κάμερα 64MP σε smartphone. Το Samsung Galaxy A30s βελτιώνει και αυτό την κάμερα. Το Α30 είχε δύο μόνο κάμερες στην πλάτη, αλλά το A30s έρχεται τώρα με τρεις, με τον βασικό αισθητήρα να είναι στα 25MP. Ακόμα και η low end κατηγορία υπάρχουν επιλογές που αξίζουν την προσοχή σου. Το Xiaomi Redmi 7A είναι ικανό να καλύψει όλες τις βασικές ανάγκες ίντερνετ και επικοινωνίας και μπορεί να γίνει δικό σου με τιμή που μικρότερη από 100€.

Τα smartphone συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά ο Οκτώβριος είχε και νέες κυκλοφορίες σε tablet. Μαζί με τα νέα iPhone, η Apple παρουσίασε το iPad 7th gen. Το αγαπημένο tablet όλων έφτασε κι αυτό στην ελληνική αγορά σε εκδόσεις μέχρι και 128GB και με συνδεσιμότητα 4G+ αν την χρειάζεσαι. Η Lenovo έχει και αυτή μία νέα πρόταση, το Lenovo M10, για όσους ψάχνουν ένα οικονομικότερο Wi-Fi tablet και δεν θέλουν να πάνε σε συσκευή με iPadOS.

Με τόσες φρέσκες επιλογές από smartphone και tablet, σίγουρα θα βρεις μια ολοκαίνουργια συσκευή που να καλύπτει τις απαιτήσεις σου. Έλα στο κοντινότερό σου κατάστημα Public ή επισκέψου το public.gr, για να τις ανακαλύψεις όλες!