October report: Εμπρός καλά μου wearables!

Περίληψη: Φθινόπωρο σημαίνει ότι ξαναμπαίνουμε σε φόρμα (ή έστω προσπαθούμε) και οι πιο πολύτιμοι βοηθοί είναι εδώ: εμπρός καλά μου wearables, smartwatches και ασύρματα ακουστικά! Οι νέες αφίξεις δίνουν λύση για τον καρπό σου – και όχι μόνο.

Το έχουμε πάρει, πλέον, απόφαση: Τα wearables βελτιώνουν τη καθημερινότητά μας με τρόπους που καμιά άλλη συσκευή δεν μπορεί. Αν σκέφτεσαι κι εσύ πως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις το πρώτο σου -ή να ανανεώσεις το παλιό- πήρες την απόφαση την καταλληλότερη στιγμή. Οι νέες αφίξεις σου δίνουν καινούργιες λύσεις για τον καρπό σου – και όχι μόνο! Ξεκινάμε; 

Η πιο ολοκληρωμένη λύση wearable έρχεται από ένα smartwatch. Τα έξυπνα ρολόγια μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από το να πουν την ώρα. Αν έχεις iPhone, η λύση του Apple Watch είναι σχεδόν μονόδρομος. Το Apple Watch Series 5, που μόλις κυκλοφόρησε, προσθέτει Always on Display στην ήδη τεράστια σουίτα εφαρμογών του. Μέχρι και ηλεκτροκαρδιογράφημα προσφέρει το ρολόι της Apple! Μπορείς να το αποκτήσεις σε δύο διαφορετικά μεγέθη, 40 και 44 χιλιοστά, ανάλογα με το τι ταιριάζει στον καρπό σου. Ο μόνος λόγος για να το προσπεράσεις, είναι αν είναι hardcore αθλητής. Εκεί έχεις τη Garmin, που με το Fenix 6Χ Pro προσφέρει τις καλύτερες αθλητικές λειτουργίες μαζί με ένα premium design.

Αν το όμορφο design είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεσαι, τότε τα νέα Samsung Galaxy Active 2 είναι τα κατάλληλα για εσένα. Διαθέτουν στρογγυλό σχεδιασμό, όπως και τα περισσότερα κλασικά ρολόγια, και ένα μινιμαλιστικό bezel χωρίς περιττά πλήκτρα και εξογκώματα. Η πλοήγηση γίνεται ακουμπώντας απλά την οθόνη ή το bezel, καθώς αυτό κρύβει επιφάνεια αφής. Και εδώ έχεις την επιλογή 2 μεγεθών, με το μικρότερο να είναι στα 40 χιλιοστά, ενώ το μεγαλύτερο έχει διάμετρο 44 χιλιοστά.

Wearable είναι και τα ασύρματα ακουστικά. Τα φοράς και ξεχνάς καλώδια, όταν θες να ακούσεις τη μουσική σου ή να μιλήσεις στο τηλέφωνο χωρίς να κρατάς τη συσκευή. Η πιο πλήρης λύση είναι τα true wireless ακουστικά, τα οποία μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα με το άλλο και δεν ενώνονται πουθενά με καλώδιο. Τα true wireless ακουστικά, όπως τα Creative Outlier Air, συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς και φόρτισης, προφέροντας έτσι πολύ μεγάλη αυτονομία, πέρα από προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το Bluetooth 5.0 και το aptX codec. Ακόμα πιο προηγμένα είναι τα Creative Outlier Gold True Wireless Super X-Fi, τα οποία διαθέτουν μεγαλύτερη αυτονομία και τεχνολογία Super X-Fi, που κάνει τον ήχο πιο εντυπωσιακό. Αν γυμνάζεσαι, βέβαια, και φοβάσαι μη φύγουν τα ακουστικά από το αυτί, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό ζευγάρι ακουστικών Bluetooth, που διαθέτει καλώδιο μεταξύ δεξιού και αριστερού ακουστικού.

Μη το σκέφτεσαι άλλο, με τα νέα wearables που έφτασαν στο Public, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσεις κι εσύ το δικό σου!