3+1 έξυπνα κόλπα που «κρύβει» το iOS 12

Περίληψη: Μαζί με τα iPhone Χs και Xs Max έκανε το ντεμπούτο του και το iOS 12,...

Μαζί με τα iPhone Χs και Xs Max έκανε το ντεμπούτο του και το iOS 12, το οποίο έχει περάσει σαν αναβάθμιση και στις υπόλοιπες συσκευές της Apple. Εκτός από τις προφανείς, αισθητικές βελτιώσεις ή βελτιώσεις στην ταχύτητα, κάθε νέα έκδοση του λειτουργικού φέρνει και ορισμένα «κρυφά» χαρακτηριστικά που μπορούν να σου λύσουν τα χέρια εκεί που δεν το περιμένεις. Ξεκινάμε;

Βρες το με τους στίχους!

Έστω ότι ακούς στο ράδιο να παίζει ένα τραγούδι, αλλά δεν μπορείς να θυμηθείς τον τίτλο για κανένα λόγο. Μη σπας το κεφάλι σου, αφού πλέον μπορείς να αναζητήσεις το τραγούδι μέσω του Apple Music χρησιμοποιώντας μέρος των στίχων.

Live Listen και ξαφνικά ακούς καλύτερα!

Είσαι «περήφανος» στ’ αυτιά; Τώρα με τη λειτουργία Live Listen μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μικρόφωνο του iPhone και τα AirPods και για να ενισχύσεις την ακοή σου.

Passwords στον αέρα

Το σενάριο γνώριμο: Τετάρτη βράδυ μαζευτήκατε να δείτε Champions League και όλοι ζητάνε πρόσβαση στο Wi-Fi σου. Αν και οι υπόλοιποι διαθέτουν συσκευή με iOS 12 ή macOS Mojave, αντί να τους πεις το κωδικό μπορείς να το μοιραστείς μέσω AirDrop. To ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο password έχεις αποθηκευμένο!

«Μην ενοχλείτε!»

Είσαι σε meeting, σε ρομαντικό ραντεβού ή στο σινεμά και δε θέλεις το κινητό σου να βαράει κάθε τρεις και λίγο. Τώρα μπορείς να ρυθμίσεις το Do Not Disturb mode να κρατήσει μία ώρα, μέχρι το απόγευμα ή να απενεργοποιηθεί αυτόματα μόλις αλλάξεις τοποθεσία!