The Division 2: όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Private Beta

Περίληψη: Κάτι λιγότερο από ενάμισης μήνας απομένει μέχρι την κυκλοφορία του Tom Clancy’s The Division 2,...

Κάτι λιγότερο από ενάμισης μήνας απομένει μέχρι την κυκλοφορία του Tom Clancy’s The Division 2, αλλά αν δεν μπορείς να περιμένεις, υπάρχει τρόπος για να κάνεις το μεσοδιάστημα πιο ευχάριστο.

Αν προ-παραγγείλεις μέχρι απόψε το βράδυ τον τίτλο, προλαβαίνεις ακόμα να πάρεις μέρος στην private beta, η οποία ξεκινάει αύριο και θα κρατήσει μέχρι τις 11 του μήνα, βάσει του προγράμματος που ακολουθεί.

H private beta θα σου δώσει πρόσβαση σε δύο βασικές αποστολές της κεντρικής ιστορίας σε Normal ή σε Hard επίπεδο δυσκολίας, σε πέντε προαιρετικές αποστολές.

Πρόσβαση σε μάχες PvPvE σε μια από τις τρεις καινούργιες Dark Zones, δυνατότητα για PvP σε Skirmish mode, καθώς και πρόσβαση σε μια Invaded αποστολή – από το endgame περιεχόμενο – με level cap 30 και δυνατότητα να δοκιμάσεις τα τρία νέα specializations (Survivalist, Sharpshooter και Demolitionist) από τις 08/02. Όσο για το μέγεθος του download, αυτό αγγίζει τα 50GB!

https://youtu.be/ktNvh63KkQQ

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για διεξαγωγή open beta, όμως, αν αυτό συμβεί, θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της private beta.

Να θυμίσουμε ότι το The Division 2 θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου για PC, PS4 και Xbox One, ενώ η Ubisoft έχει υποσχεθεί πως μετά την κυκλοφορία, θα ακολουθήσει μια σειρά δωρεάν DLC για όλους τους παίκτες, με νέες περιοχές και αποστολές, που θα γίνονται διαθέσιμα κάθε τρεις μήνες γιαόλο τον πρώτο χρόνο.