The Lunchbags: Στυλάτο κολατσιό για την «ώρα της πείνας» - Κερδίστε τα!

Περίληψη: Το σκηνικό γνωστό: χειμώνας, έξω κάνει κρύο κι εσύ περνάς κάμποσες ώρες στο γραφείο. Εκεί,...

Το σκηνικό γνωστό: χειμώνας, έξω κάνει κρύο κι εσύ περνάς κάμποσες ώρες στο γραφείο. Εκεί, στην κορυφή του μεσημεριού, έρχεται η ώρα της πείνας αλλά έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου να μη φάει ξανά απ' έξω.

Όχι μόνο επειδή το πορτοφόλι αδειάζει - υπολόγισε, αν τολμάς, πόσα χαλάς κάθε εβδομάδα στο γραφείο σε delivery - , αλλά κυρίως επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά-σιγά και μαζί του ο καιρός να προσέξεις τη διατροφή σου.

Για εκείνη τη δύσκολη ώρα, λοιπόν, σου προτείνουμε τα πιο καλόγουστα και πρακτικά lunch bags, ιδανικά για τη δουλειά, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνεις μαζί σου κρύο ή/και ζεστό φαγητό.

Διαθέτουν ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold, για να διατηρούν τη θερμοκρασία του φαγητού αμετάβλητη για πολλές ώρες, ενώ πρόκειται για σακίδια χειροποίητα, από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον με θέσεις για μαχαιροπίρουνα στο εσωτερικό τους. 

Καθαρίζονται πανεύκολα με βρεγμένο πανάκι στο χέρι ή σε χαμηλούς βαθμούς στο πλυντήριο χωρίς στύψιμο. Εμπνευσμένα από τις καθημερινές μας ανάγκες, θα αποτελέσουν σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, κάνοντάς μας να πούμε... «bye bye» στο έτοιμο φαγητό!

Το Public, σε συνεργασία με τα The Lunchbags, χαρίζουν σε τρεις (3) τυχερούς τρία (3) από τα παραπάνω ροζ lunch bags. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν.

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι:

Μαρία Τουμάνη

Δημήτρης Γερασίνης

Περικλής Σελίνης