The Lunchbags: Το πιο χρήσιμο δώρο για κάθε εργαζόμενο!

Περίληψη: Το σενάριο γνωστό: είσαι στη δουλειά από νωρίς το πρωί και εκεί, στην κορυφή του...

Το σενάριο γνωστό: είσαι στη δουλειά από νωρίς το πρωί και εκεί, στην κορυφή του μεσημεριού, έρχεται η ώρα της πείνας αλλά έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου να μη φάει ξανά απ’ έξω. Η λύση βρίσκεται στα χέρια σου... ή μάλλον στα χέρια της εταιρείας σου! 

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, η καλύτερη ιδέα για δώρα σε συναδέλφους και συνεργάτες, ώστε να τους χαρίσετε κάτι που θα συνδυάζει χρησιμότητα και προσωπική πινελιά, είναι οι τσάντες φαγητού The Lunchbags, που θα βρείτε στο Public Business!

Διαθέτουν ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold, για να διατηρούν τη θερμοκρασία του φαγητού αμετάβλητη για πολλές ώρες, ενώ πρόκειται για σακίδια χειροποίητα, από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον με θέσεις για μαχαιροπίρουνα στο εσωτερικό τους.

Καθαρίζονται πανεύκολα με βρεγμένο πανάκι στο χέρι ή σε χαμηλούς βαθμούς στο πλυντήριο χωρίς στύψιμο. Εμπνευσμένα από τις καθημερινές σας ανάγκες, θα αποτελέσουν σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας, ενώ θα πείτε «bye bye» στο έτοιμο φαγητό!

Αν, μάλιστα, θέλετε το δώρο σας να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό, οι τσάντες The Lunchbags μπορούν να αποκτήσουν custom σχέδιο και το λογότυπο της εταιρείας σας, ώστε όλοι να τα αναγνωρίζουν!

Στο Public Business θα βρείτε τις τόσο βολικές τσάντες σε 5 διαφορετικά χρώματα: μαύρο, γκρι, χακί, ροζ και blue jean. Επιλέξτε εκείνο που καλύτερα αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους σας και κάντε τους ένα μοναδικό δώρο αυτό το καλοκαίρι!