What's new. Βιβλίο.
«The Mister»: Η E.L. James επιστρέφει με τον… διάδοχο του Mr Grey
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< «The Mister»: Η E.L. James επιστρέφει με τον… διάδοχο του Mr Grey
> «The Mister»: Η E.L. James επιστρέφει με τον… διάδοχο του Mr Grey
15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

«The Mister»: Η E.L. James επιστρέφει με τον… διάδοχο του Mr Grey

Την E.L. James την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά βιβλίων «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», ένα -κατά γενική ομολογία- ιντριγκαδόρικο βιβλίο, που ερευνά τα ψυχικά ένστικτα, τα απωθημένα και τη δυνατότητα που έχει ο έρωτας να συνεπάρει τον άνθρωπο.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: πούλησε περισσότερα από 125 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και μεταφράστηκε σε 52 γλώσσες!

The Mister: Η E.L. James επιστρέφει με τον... διάδοχο του Mr Grey

Στη χώρα μας αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό, που λάτρεψε και τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη υπό την επιμέλεια των Sam Taylor-Johnson και James Foley, το 2015, το 2017 και το 2018. Οι τρεις ταινίες έκαναν θραύση στα box office, με συνολικά έσοδα 1,32 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η E.L. James, με εφόδιο την αγάπη του κοινού, κάνει το δεύτερο συγγραφικό της βήμα, αναμειγνύοντας ξανά αριστοτεχνικά τις αμφιβολίες, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες των ερωτευμένων, δημιουργώντας ένα νέο ερωτικό μυθιστόρημα, που έχει τίτλο «The Mister» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου από τις εκδόσεις Vintage Books

Οι φανατικοί της αναγνώστες – αλλά και οι επικριτές της – αναμένουν το βιβλίο με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει, μεταξύ άλλων, «συναρπαστικό και αισθησιακό παραμύθι» αλλά και «Σταχτοπούτα του 21ου αιώνα».

The Mister: Η E.L. James επιστρέφει με τον... διάδοχο του Mr Grey

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις για το βιβλίο, που δίνουν μια ικανή πρόγευση, το «The Mister» εστιάζει στις σχέσεις ενός Λονδρέζου, που σπάνια κοιμάται μόνος του στο σπίτι, και μιας αινιγματικής και εξαιρετικά όμορφης γυναίκας.

Για περισσότερα, θα περιμένουμε ως τον Απρίλιο, αν και μπορούμε να φανούμε προνοητικοί και να προπαραγγείλουμε το βιβλίο από το public.gr

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog