The Rise of Skywalker: Το επικό τέλος της τριλογίας Skywalker πλησιάζει

Περίληψη: Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε τα Χριστούγεννα και τα περιμένουμε κάθε χρόνο με ανυπομονησία. Τα...

Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε τα Χριστούγεννα και τα περιμένουμε κάθε χρόνο με ανυπομονησία. Τα φετινά, όμως, έχουν αποκτήσει ακόμη έναν λόγο για να γίνουν ξεχωριστά: την κυκλοφορία του 9ου κινηματογραφικού κεφαλαίου στον κόσμο του Star Wars. Το «Episode IX: The Rise of Skywalker» θα ολοκληρώσει την τριλογία Skywalker που ξεκίνησε με το «The Force Awakens» (2015) και συνεχίστηκε με το «The Last Jedi» (2017). Η Daisy Ridley (Rey) δήλωσε ότι το τελευταίο αυτό κεφάλαιο θα περιλαμβάνει «μια από τις πιο επικές μάχες» του Star Wars και αυτό κάνει ακόμα πιο έντονη την αναμονή.

Ένα νέο trailer της ταινίας δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες από τη Disney, με το συναίσθημα νοσταλγίας να κατακλύζει τους fans ανά τον κόσμο. Ξεκινά με μια γρήγορη αναδρομή στις προηγούμενες ταινίες και επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις.

Επειδή, όμως, σε κανέναν δεν αρέσουν τα φινάλε, έχουμε να σας πούμε ευχάριστα νέα. Ο σκηνοθέτης του «The Last Jedi», Rian Johnson, έχει στα σκαριά μία νέα τριλογία και τέσσερις νέες Star Wars σειρές ετοιμάζονται και θα κυκλοφορήσουν στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+. Οπότε, και μετά τον Δεκέμβρη, πάλι θα έχουμε κάτι να περιμένουμε!

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 19 Δεκεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στις ΗΠΑ θα ξεκινήσει μία μέρα αργότερα, στις 20 Δεκεμβρίου.