Τι κάνει τις Παριζιάνες να ξεχωρίζουν;

Περίληψη: Έχει ειπωθεί πως οι Γαλλίδες είναι οι πιο όμορφες γυναίκες της Ευρώπης. Βασικά, οι πιο...

Έχει ειπωθεί πως οι Γαλλίδες είναι οι πιο όμορφες γυναίκες της Ευρώπης. Βασικά, οι πιο στιλάτες. Γιατί ακόμα κι αν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά δεν παραπέμπουν σε μοντέλο, το απαράμιλλο στιλ τους, πάντα καλαίσθητο και ποτέ κραυγαλέο, σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Για εμάς που γεννηθήκαμε στην Ελλάδα, το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Μπορούμε να τους μοιάσουμε; Μπορούμε δηλαδή να μάθουμε στο περίπου τα κόλπα τους και να τα υιοθετήσουμε στο δικό μας τρόπο ζωής;PosnaeisaiparisianaΑυτό το ερώτημα έρχεται να απαντήσει το βιβλίο Πώς να είσαι …Παριζιάνα όπου κι αν βρίσκεσαι! το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά απο τις εκδοςεις Bell. Ποια είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το παριζιάνικο στιλ;  Πώς ντύνεται, πώς διασκεδάζει, πώς συμπεριφέρεται και πώς σκέφτεται μια πραγματική παριζιάνα;Το μεγάλο ατού του οδηγού, είναι ότι δεν γράφτηκε αποκλειστικά από στιλίστες και δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στο ντύσιμο. Τις συμβουλές δίνουν τέσσερις λαμπερές και επιτυχημένες Γαλλίδες που έχουν κάνει καριέρα στο χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου, της μόδας και των εκδόσεων. Η Ανν Μπερέστ, η Οντρέ Ντιγουάν, η Κορολίν ντε Μεγκρέ και η Σοφία Μας, φανερώνουν με αμεσότητα τα ελαττώματά τους, αυτοσαρκάζονται και χωρίς να περιορίζονται στα στιλιστικά tips, μας παίρνουν μαζί τους σε πάρτι, σε αγαπημένα τους Παρισινά στέκια, σε μπαράκια και θέατρα – και μας συμβουλεύουν πώς να φερόμαστε!Ακόμα κι αν οι καλοί μας τρόποι είναι υπεράνω πάσης αμφισβήτησης, το «» σίγουρα μπορεί να μας βελτιώσει. Όχι με διδακτικό τρόπο, αλλά με εντελώς απλό και φιλικό, σαν να πιάσαμε κουβέντα με τέσσερις Γαλλίδες. Πα μαλ!Μερικές συμβουλές όπως τις διαβάσαμε στο βιβλίο:
  • Μην φοβάσαι το γήρας. Μην φοβάσαι τίποτα! Εκτός από τον ίδιο τον φόβο.
  • Πριν γίνεις τριάντα, θα πρέπει να έχεις βρει το άρωμα που σου ταιριάζει. Το φοράς για τα επόμενα τριάντα χρόνια.
  • Διάλεξε ένα πράγμα που όλοι λατρεύουν: την οπέρα, τα γατάκια, τις φράουλες. Και μίσησε το για πάντα.
  • Υπερβολικό μακιγιάζ. Πολλά χρώματα. Πολλά αξεσουάρ. Ανάπνευσε. Χαλάρωσε. Μείωσε.
  • Η μόδα οδηγεί τον κόσμο και οι Παριζιάνοι οδηγούν τη μόδα. Αλήθεια ή ψέματα, ποιος νοιάζεται; Ο κόσμος χρειάζεται τους μύθους του!
ParisianAuthors_coverphoto2Βρες περισσότερα βιβλία μόδας εδώ.To Public χαρίζει 3 βιβλία στους τυχερούς που θα πάρουν μέρος στην κλήρωση. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 27/4. Καλή τύχη!*Η φόρμα συμμετοχής θα κλείσει την Τετάρτη 27 Απριλίου στις 12.00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα, στις 14.00 και θα λάβουν το βιβλίο ταχυδρομικά.*Δες τους Όρους Συμμετοχής στην Κλήρωση εδώ.