Τι θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix;

Περίληψη: Μπορεί το καλοκαίρι να έφτασε, να έχεις κανονίσει σε ποιο νησί θα αποδράσεις και αυτό...

Μπορεί το καλοκαίρι να έφτασε, να έχεις κανονίσει σε ποιο νησί θα αποδράσεις και αυτό να σου προκαλεί μεγάλη προσμονή, αλλά μεταξύ μας, μήπως νιώθεις, εξίσου ενθουσιασμένος για τις σειρές και τις ταινίες που έρχονται τον Ιούλιο στο Netflix

Είναι αλήθεια ότι ο Ιούλιος μάς επιφυλάσσει συνέχειες σειρών που περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό, νέες σειρές και ταινίες, αλλά και κλασικές ταινίες για να απολαύσουμε. Και επειδή, μπορεί να «χαθείς» με τόσες νέες κυκλοφορίες, εμείς συγκεντρώσαμε αυτά στα οποία θα δυσκολευτείς να πατήσεις «pause».

Σειρές
Stranger Things 3 / 4 Ιουλίου

Η σειρά που αγαπήσαμε επιστρέφει και μετράμε αντίστροφα τις ημέρες. Έχει περάσει πολύς καιρός από τη 2η σεζόν (Οκτώβριος του 2017!) και αν έχεις ψιλοξεχάσει κάποια πραγματάκια, στο παρακάτω video οι πρωταγωνιστές σου θυμίζουν, μέσα σε 15’, τι έγινε στους δύο προηγούμενους κύκλους.

La Casa de Papel 3 / 19 Ιουλίου

Τι ετοιμάζει, άραγε, ο εγκέφαλος της συμμορίας (a.k.a. Professor) στην πιο δημοφιλή μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix; Όποιο κι αν είναι το σχέδιο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας κάνει να «κολλήσουμε» στις οθόνες μας.

Orange is the New Black / 26 Ιουλίου

Η έβδομη και τελευταία σεζόν της, βραβευμένης με Emmy, σειράς, κλείνει τον κύκλο της στις 26 Ιουλίου. Μπορεί να μη θέλεις να πεις αντίο στις πολυαγαπημένες σου ηρωίδες, αλλά όλα τα ωραία, κάποια στιγμή τελειώνουν, έτσι δεν είναι;

Another Life / 25 Ιουλίου

Κι αν θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα σειρά, η hot πρόταση είναι το Another Life. Ένα sci-fi drama με 10 επεισόδια, στα οποία μια αστροναύτης μαζί με το πλήρωμά της, σε αποστολή να εξερευνήσουν εξωγήινο αντικείμενο, έρχονται αντιμέτωποι με κινδύνους που κινούνται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.

Ταινίες

Secret Obsession / 18 Ιουλίου

Αν είσαι φαν του ψυχολογικού θρίλερ, αυτή η ταινία είναι για σένα! Τι θα έκανες αν μετά από μία τρομερή επίθεση, ξυπνούσες με μερική αμνησία; Το πιο πιθανό είναι να προσπαθούσες να θυμηθείς και να μην μπορούσες να εμπιστευτείς κανέναν. Λες αυτή η ταινία να γίνει η κρυφή μας εμμονή;

Schindler's List, Blade Runner 2049, Into the Wild / 1 Ιουλίου

Πολλές κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα είναι διαθέσιμες μέσω του Netflix τον Ιούλιο και εμείς ξεχωρίσαμε τη βραβευμένη με επτά Oscars, «Schindler's List», του Steven Spielberg, το sequel «Blade Runner 2049» με τους Harrison Ford και Ryan Gosling και τέλος, το «Into the Wild» με σενάριο και σκηνοθεσία του Sean Penn, που θα σε ταξιδέψει στις άγριες ομορφιές της Βόρειας Αμερικής.