Τηλεοράσεις Oscar-ικών προδιαγραφών

Περίληψη: Λίγα 24ωρα πριν την 92η τελετή απονομής των Όσκαρ και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο,...

Λίγα 24ωρα πριν την 92η τελετή απονομής των Όσκαρ και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο, εξαιτίας των πολλαπλών υποψηφιοτήτων του «The Favourite» τoυ Λάνθιμου.

Φέτος, σχεδόν επιβάλλεται να παρακολουθήσεις την τελετή ζωντανά σε όλο της το μεγαλείο, αφού εκτός του ελληνικού ενδιαφέροντος, η Ακαδημία ετοιμάζει ένα event υπερπαραγωγή στο οποίο θα συμμετέχουν μέχρι και οι Queen, στηρίζοντας τις υποψηφιότητες του «Bohemian Rapsody».

Για να συμβεί αυτό όμως, χρειάζεσαι τις κατάλληλες συνθήκες: από την κατάλληλη παρέα μέχρι την κατάλληλη εικόνα. Και ενώ στο πρώτο δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, στο δεύτερο μπορούμε να σου δώσουμε λύση. Τι προτείνουμε; Μα φυσικά κάποιο μοντέλο από τις κορυφαίες 4K τηλεοράσεις τεχνολογίας QLED της Samsung.

Χωρισμένες σε τρεις σειρές Q7F, Q8F, Q9F και διαθέσιμες σε διαστάσεις από 55” έως 75”, οι QLED τηλεοράσεις της Samsung διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά - πάνελ Quantum Dot, υποστήριξη τεχνολογίας HDR10, ανάλυση 4Κ, επεξεργαστή εικόνας Q Engine και το Samsung Smart Hub -, που μπορούν να σου εξασφαλίσουν κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου για κάθε περιεχόμενο, διαφέροντας μόνο στη σχεδίαση και στις επιμέρους τεχνικές λεπτομέρειες - μέγιστη φωτεινότητα, ρυθμό ανανέωσης, τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού, ενσωματωμένο σύστημα ήχου κ.ο.κ. -, προκειμένου να διαλέξεις εκείνο το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες, στο στιλ και στην τσέπη σου.

Και αφού θα αναβαθμίσεις που θα αναβαθμίσεις την εικόνα σου, μήπως είναι ευκαιρία να αναβαθμίσεις και το χώρο σου διαλέγοντας ένα νέο έπιπλο για να φιλοξενήσει την καινούργια σου τηλεόραση; Τα έπιπλα Larry, Scandi και Intro θα δώσουν νέο look στο χώρο σου και θα χωρέσουν όλο τον ηλεκτρονικό σου εξοπλισμό.

Αν πάλι θέλεις κάτι μικρό για να φέρεις την τηλεόραση στο κατάλληλο ύψος, το περιστρεφόμενο τραπεζάκι της Jocca μπορεί να τοποθετηθεί στο υπάρχον έπιπλο αφήνοντας και χώρο για μία μικρή ηλεκτρονική συσκευή, όπως το DVD, το Blu-ray ή η κονσόλα από κάτω.