Τηλεόραση για το εξοχικό: Διαλέγουμε τις καλύτερες!

Περίληψη: Αν είσαι σαν και εμάς, που σημαίνει ότι περνάς πολύ χρόνο μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας Netflix,...

Αν είσαι σαν και εμάς, που σημαίνει ότι περνάς πολύ χρόνο μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας Netflix, στις διακοπές μπορεί να ρίξεις ... ταχύτητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσεις τις σειρές σου στη μέση! 

Αν, λοιπόν, ψάχνεις τηλεόραση για το εξοχικό - ή, έστω, να ανανεώσεις την παλιά - βρίσκετσαι στο σωστό μέρος! Τι διάσταση οθόνης να προτιμήσεις; Σε προβληματίζει το 4K και το Full HD; Μήπως θέλεις κάτι πιο… smart;

Για σένα, που προτιμάς να φέρνεις μαζί τη «βασική» τηλεόραση από το σπίτι, μια μικρή και ευέλικτη είναι ό,τι πρέπει. Ιδανική επιλογή η LG 24TK410V, με μέγεθος 24 ίντσες, που μεταφέρεται πανεύκολα και διαθέτει HDMI και USB για να συνδέσεις ό,τι χρειαστείς!

Μια 32άρα τηλεόραση, όπως η Arielli 32DN6T2, μπορεί επίσης να μεταφερθεί εύκολα, προσφέροντας ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης. Αν ώστόσο προσανατολίζεσαι στην αγορά καινούργιας, είναι ευκαιρία να στοχεύσεις ένα ακόμα μεγαλύτερο μοντέλο: Η 40άρα Kydos K40NF22SD, για παράδειγμα, σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη εικόνα αλλά και ευκρίνεια χάρη στη Full HD ανάλυση.

Αν στο εξοχικό έχεις πρόσβαση σε Wi-Fi, τότε αξίζει να προτιμήσεις μια smart TV. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να μεταφέρεις laptop, στικάκι ή σκληρό δίσκο, για να δεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες. Η Hitachi 43HE4000 είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι, καθώς σου προσφέρει μεγάλη οθόνη 43 ιντσών με smart λειτουργικό σε φοβερή τιμή.

Αν σκέφτεσαι μια... γεναία αναβάθμιση στον εξοπίσμό του εξοχικού, δες τις επιλογες σε 4K ανάλυση για ακόμα πιο εντυπωσιακή εικόνα! Στο ίδιο μέγεθος με εκείνη της Hitachi, η LG 43UK6400 είναι εξαιρετική πρόταση. Για κάτι ακόμα μεγαλύτερο, η πιο «δυνατή» εκδοχή έρχεται από τη Samsung και την 50άρα τηλεόρασή της UE50NU7022, που προσφέρει smart λειτουργικό και HDR.

Έλα στο κοντινότερο κατάστημα Public ή μπες στο public.gr. Όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις για τις τηλεοράσεις, θα τα βρεις εδώ!