Ποιο είναι «Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί»;

Περίληψη: Τι θα έλεγες αν ο έρωτας διαρκούσε όσο ένα καλό βιβλίο; Για πάντα, δηλαδή! Κοίτα...

Τι θα έλεγες αν ο έρωτας διαρκούσε όσο ένα καλό βιβλίο; Για πάντα, δηλαδή! Κοίτα γύρω σου… Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξαφνικά ο κόσμος θα γίνει κόκκινος για λίγες ώρες, με τριαντάφυλλα και κουτάκια από σοκολάτες.

Επειδή, όμως, ο μικρός αλλά άτακτος θεός Έρωτας μπορεί να σε πετύχει κυριολεκτικά οπουδήποτε, σου παρουσιάζουμε τον πρακτικό χιουμοριστικό οδηγό επιβίωσης με τίτλο «Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί στα ραντεβού, το σεξ και τους χωρισμούς», που θα σε ξελασπώσει σε ένα καταστροφικό ραντεβού, αλλά και θα σου δώσει απαντήσεις για το μέτριο σεξ και τον χωρισμό.

Φύλαξέ τον κάτω από το μαξιλάρι σου, στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σου –οπουδήποτε!

Πώς να την κοπανήσεις από ένα ραντεβού στα τυφλά; Πώς να κάνεις σεξ σε περιορισμένο χώρο; Τι να κάνεις για να φύγει το πρήξιμο των ματιών από το κλάμα; Αυτές είναι μόνο μερικές ερωτήσεις που απαντώνται μέσα στο βιβλίο, το οποίο σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων με 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, κυκλοφόρησε σε 27 χώρες και μεταφέρθηκε σε δύο τηλεοπτικές σειρές (TBC, Discovery Channel).

Το Public, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, χαρίζουν σε τρεις (3) τυχερούς τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου «Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί στα ραντεβού, το σεξ και τους χωρισμούς». Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν.

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι:

Τζένη Χαρανάκη

Μαρία Κοράλη

Δημήτρης Πετράκης