Το iPad Mini 5 περνάει με επιτυχία τα.... βασανιστήρια του JerryRigEverything

Περίληψη: Ο πολύ διάσημος YouTuber Zack, από το κανάλι JerryRigEverything έχει γίνει σε όλους γνωστός για...

Ο πολύ διάσημος YouTuber Zack, από το κανάλι JerryRigEverything έχει γίνει σε όλους γνωστός για τα «extreme» τεστ αντοχής που κάνει στις έξυπνες συσκευές που έχουν την... ατυχία να πέσουν στα χέρια του.

Μπορεί τα τεστ του να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικά σενάρια χρήσης, αλλά μας δίνουν μια καλή εικόνα για την ποιότητα κατασκευής μιας συσκευής. Η νεότερη συσκευή που υποβλήθηκε στα βασανιστήριά του, είναι το iPad Mini 5 το οποίο τα κατάφερε εξαιρετικά!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το iPad Mini 5, παρά την έντονη στρέβλωση στο σώμα του, κατάφερε να μείνει πλήρως λειτουργικό. Ακόμα και η οθόνη άντεξε στην πίεση που ασκήθηκε στο tablet, αποδεικνύοντας πως το μικρό iPad διαθέτει πολύ στιβαρή κατασκευή.

Τα υπόλοιπα ευρήματα του βίντεο είναι όπως θα τα περιμέναμε: Η κατασκευή είναι πλήρως μεταλλική και η οθόνη του iPad Mini 5 καλύπτεται από tempered glass, που αντέχει σε αρκετά έντονες γρατζουνιές.

Ίδιας ποιότητας με την οθόνη είναι και το γυαλί που καλύπτει την πίσω κάμερα αλλά και το home button. Η οθόνη είναι τεχνολογίας LCD ,oπότε κατά την δοκιμή κάτω από τη φλόγα του αναπτήρα του Zack, τα πίξελ της άντεξαν για περίπου 16 δευτερόλεπτα πριν γίνουν μαύρα και σβήσουν. Μόλις η θερμότητα αφαιρεθεί, τα πίξελ επανέρχονται σε κανονική λειτουργία.

Με επεξεργαστή A12 Bionic, θύρα jack 3,5 χιλιοστών και κορυφαία ποιότητα κατασκευής το iPad Mini 5 είναι από τις πληρέστερες συσκευές που έχει η Apple στη γκάμα της!