Το Jurassic Park γίνεται animation και έρχεται στο Netflix το 2020

Περίληψη: Η μαγεία γύρω από τους δεινόσαυρους συνεχίζει να σαγηνεύει του ανθρώπους όσο στραβά κι αν...

Η μαγεία γύρω από τους δεινόσαυρους συνεχίζει να σαγηνεύει του ανθρώπους όσο στραβά κι αν πάνε ταπράγματα στον κόσμο του Jurassic Park. Σε μία νέα σειρά στην οποία θα συνεργαστούν το Netflix και η DreamWorks το εντυπωσιακό πάρκο δεινοσαύρων επιστρέφει. Το Jurassic World: Camp Cretaceous ακολουθεί τις περιπέτειες μίας ομάδας έξι εφήβων στο πάρκο του νησιού Isla Nubar.

Τα έξι «τυχερά» παιδιά επιλέχθηκαν για μία μοναδική εμπειρία κατασκήνωσης στην μακρινή πλευρά του νησιού. Η ευχάριστη περιπέτεια όμως παίρνει γρήγορα επικίνδυνη τροπή όταν οι δεινόσαυροι του πάρκου απελευθερώνονται και αρχίζουν να καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Οι έξι πρωταγωνιστές μας μένουν να περιπλανιούνται στο νησί ψάχνοντας τρόπο να διαφύγουν. Παρότι καταφέρνουν να αποφύγουν τον άμεσο κίνδυνο της επέλασης των προϊστορικών ερπετών, δεν θα μπορέσουν να φτάσουν εγκαίρως σε κάποιο σημείο διάσωσης.

Αυτό σημαίνει πως τα έξι παιδιά θα πρέπει να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα σε ένα νέο πολύ εχθρικό περιβάλλον. Για να επιβιώσουν θα πρέπει από άγνωστοι να γίνουν οικογένεια, αφήνοντας στην άκρη τις διαφορές τους, και να συνεργαστούν για να καταφέρουν να βγουν ζωντανοί. Ο κίνδυνος παραμονεύει ανά πάσα στιγμή σε ένα νησί που δολοφονικά παλαιολιθικά ερπετά κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα.

Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων θα κυκλοφορήσει το 2020 μέσα από το Netflix. Το νέο Jurassic World  δεν είναι ανεξάρτητο της υπόλοιπης ιστορίας του σύμπαντος του Jurassic Park, αλλά αποτελεί συνέχεια του franchise. Παραγωγοί και showrunners του Jurassic World: Camp Cretaceous είναι ο Scott Kreamer και ο Lane Lueras, ενώ και o Steven Spielberg έχει συμβουλευτικό ρόλο στην παραγωγή.