«Το κουδούνι του τρόμου»: Ο αγαπημένος παραμυθάς επιστρέφει!

Περίληψη: Ο Ευγένιος Τριβιζάς, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες παραμυθάδες, επιστρέφει με ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα. Ο...

Ο Ευγένιος Τριβιζάς, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες παραμυθάδες, επιστρέφει με ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα. Ο άνθρωπος που μας χάρισε αριστουργήματα όπως η «Φρουτοπία» και τα «Τρία μικρά λυκάκια» δημιούργησε τώρα μία ιστορία για ατσάλινα νευρά. «Το κουδούνι του τρόμου» μόλις κυκλοφόρησε και θα κάνει κάθε μικρό και μεγάλο παιδί να μην σηκώσει κεφάλι μέχρι το τέλος του.

Όπως μαρτυρά και το εξώφυλλο του βιβλίου, ένα επικίνδυνο ζώο καραδοκεί στις σελίδες του. Όταν έναν μικρό αγόρι κάνει την απερισκεψία να χτυπήσει ένα κουδούνι, θέτει σε κίνηση το μοχθηρό σχέδιο δύο γηραιών κυριών. Το μυστήριο που ξεκινά, θα φέρνει στο προσκήνιο μυστικούς αστυνομικούς μεταμφιεσμένους σε ταυρομάχους, Γιαπωνέζες γκέισες, εκατομμυριούχους συλλέκτες και ζογκλέρ του τσίρκου. Όλοι αυτοί οι φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους χαρακτήρες συνθέτουν μία ιστορία γεμάτη συγκίνηση, χιούμορ, μυστήριο αλλά κι ελπίδα που πηγαίνει από ανατροπή σε ανατροπή.

Το ευρηματικό νέο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά βρίθει έντονων οικολογικών μηνυμάτων κατά της απληστίας, της εκμετάλλευσης, της αναλγησίας και των άνομων συμφερόντων που απειλούν με καταστροφή τη ζωή του πλανήτη μας. Το κείμενο εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο από την ιδιαίτερη εικονογράφηση του Stephen West που καταφέρνει με ακρίβεια να περάσει στην εικόνα το ύφος του μυθιστορήματος.

«Το κουδούνι του τρόμου» μπορεί να ακούγεται τρομακτικό αλλά εσύ μην φοβηθείς. Τόλμησε να το πατήσεις, κάνοντάς δώρο αυτό το βιβλίο στο παιδί σου. Άνοιξέ του μία πόρτα σε ένα κόσμο φαντασίας και μυστηρίου που θα τον βοηθήσει να περάσει όμορφα τον ελεύθερο χρόνο του αυτό το καλοκαίρι.

Το Public, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, χαρίζουν σε τρεις (3) τυχερούς τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου «Το κουδούνι του τρόμου».

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι:

Μαρία Ρούμπουλα

Παναγιώτης Λαμπάκης

Σωτήρης Κούτρης