Το Mundobasket της Κίνας είναι η κατάλληλη ευκαιρία για καινούργια τηλεόραση

Περίληψη: Η επίσημη αγαπημένη βρίσκεται ήδη στην Κίνα έτοιμη να ριχτεί στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου...

Η επίσημη αγαπημένη βρίσκεται ήδη στην Κίνα έτοιμη να ριχτεί στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ 2019. Είμαστε σίγουροι ότι θα ήθελες όσο τίποτα άλλο να βρίσκεσαι κι εσύ εκεί για να στηρίξεις το Γιάννη Αντετοκούνμπο, το Νικ Καλάθη και τα υπόλοιπα παιδία. Το ταξίδι μέχρι την Άπω Ανατολή δεν το λες και εύκολη υπόθεση όμως. Η επόμενη καλύτερη λύση είναι να δεις κάθε παιχνίδι της Εθνικής ζωντανά μέσα από την καινούργια σου τηλεόραση. Γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε για σένα τις καλύτερες τηλεοράσεις για κάθε απαίτηση, για να μην χάσεις κανένα παιχνίδι, από το πρώτο jump ball μέχρι το σφύριγμα της λήξης του τελικού.

Το ποια τηλεόραση θα επιλέξεις ξεκινάει από το χώρο για τον οποίo την προορίζεις. Αν η καινούργια σου τηλεόραση θα μπει σε δωμάτιο ή μικρό σαλόνι, τότε η καταλληλότερη επιλογή είναι ένα μοντέλο σαν την Samsung UE32N4002 η οποία διαθέτει οθόνη διαγωνίου 32 ιντσών και HD ανάλυση. Αν όμως θες να αλλάξεις την παλιά σου τηλεόραση για κάτι πιο μεγάλο και σύγχρονο, οι 32 ίντσες δεν είναι αρκετές. Με την Samsung UE50NU7022 θα κάνεις αναβάθμιση στα πάντα. Η ανάλυση είναι , το πάνελ είναι 50 ιντσών και υπάρχει ακόμα και smart λειτουργικό.   

Τι άλλο να ζητήσεις λοιπόν από την επόμενη τηλεόρασή σου; Μα φυσικά, ακόμα καλύτερη και μεγαλύτερη εικόνα. Για ακόμα μεγαλύτερη εικόνα πρέπει να πας τουλάχιστον στις 55 ίντσες. Εκεί, LG και Samsung έχουν τις προτάσεις που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η LG 55UK6400 είναι η πιο value for money τηλεόραση στην κατηγορία της, προσφέροντας ζωντανά χρώματα και HDR, σε εξαιρετική τιμή. Από την άλλη, η Samsung QE55Q60R αξίζει την προσοχή σου λόγω της κορυφαίας εικόνας της, που προσφέρει 100% κάλυψη χρώματος και κορυφαίο HDR.

Ούτε οι 55 είναι αρκετές για να καλύψουν τη δίψα για μπάσκετ; Τότε οι 65 ίντσες μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που ζητάς. Η Samsung UE65NU7022 μπορεί να γίνει δική σου σε σούπερ τιμή, όντας οικονομικότερη από πολλές μικρότερες τηλεοράσεις. Για την κορυφαία πρόταση της κατηγορίας όμως η Samsung δεν παίζει μόνη της, με την LG να βάζει εξίσου δυνατή υποψηφιότητα. Από την μία έχουμε το καταπληκτικό χρώμα του Quantum Dot panel της Samsung QE65Q60R. Και η LG όμως δεν πάει πίσω, καθώς η NanoCell 65SM9010 προσφέρει κορυφαία εικόνα χάρις στο Full Array Local Dimming, ενώ για το Mundobasket, η κορεάτικη εταιρία σου δίνει δώρο δεύτερη τηλεόραση! Η απόφαση για το ποια θα επιλέξεις είναι δύσκολη, οπότε θα την αφήσουμε πάνω σου. Όποια από τις δύο και να επιλέξεις πάντως η κορυφαία ποιότητα εικόνας είναι εγγυημένη.

Το jump ball στα γήπεδα της Κίνας δεν απέχει και πολύ! Συνδύασέ το με τις προσφορές του Public για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση και κάνε τη μεγάλη αναβάθμιση στο σαλόνι σου με μία νέα τηλεόραση.