Το νέο album των BTS είναι γεγονός!

Περίληψη: Σταμάτα ό,τι κι αν κάνεις γιατί… το νέο album των BTS είναι εδώ! Ή σχεδόν...

Σταμάτα ό,τι κι αν κάνεις γιατί… το νέο album των BTS είναι εδώ! Ή σχεδόν εδώ.

Για την ακρίβεια, στα μέσα Απρίλη θα το έχουμε στα χέρια μας, αλλά πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε η προπαραγγελία του. Μέσα σε πέντε ημέρες (από τις 13 μέχρι τις 17 Μαρτίου) κατάφερε να σπάσει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ του boy band με το εξωφρενικό αριθμό των 2.685.030 προπαραγγελιών!

Το comeback-album, που όλοι οι fans περίμεναν, ακούει στο όνομα «Map Of The Soul: Persona» και θα κυκλοφορήσει με τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα, με το ροζ να είναι το κυρίαρχο χρώμα.

Να αναφέρουμε ότι έχει ήδη κατακτήσει την 1η θέση στη λίστα του Amazon με τα best sellers στην κατηγορία των CDs & Vinyls, αφήνοντας στην 2η θέση το «A star is born», ενώ το πολυαναμενόμενο tour τους, «Love Yourself: Speak Yourself», σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική είναι sold out!

Παρότι το επταμελές k-pop boy band μετρά μόνο λίγα χρόνια ζωής, αφού ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία το 2013, έχει καταφέρει να εκτοξευτεί στα μουσικά charts και σε πωλήσεις δίσκων με ραγδαίους ρυθμούς και η συνέχεια προβλέπεται εξίσου εντυπωσιακή!

Μέχρι να σου έρθει, βέβαια, το νέο τους album, μπορείς να ακούσεις κάποιο από τα προηγούμενά τους που έχει στη συλλογή του το Public, ρίχνοντας μια ματιά εδώ!