Microsoft Lumia 532 Dual SIM στα €99, με 12 άτοκες δόσεις!

Περίληψη: «Public, το σωστό μέρος στη σωστή τιμή» Το νέο οικονομικότερο smartphone της Microsoft, είναι...

«Public, το σωστό μέρος στη σωστή τιμή» Το νέο οικονομικότερο smartphone της Microsoft, είναι εδώ. 

Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία; Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές, χιλιάδες ευκαιρίες και απίθανες τιμές; Αναζήτησε τες στα Public «το σωστό μέρος στη σωστή τιμή». Τα Public συνεχίζουν να προσφέρουν όλα όσα ζητάς στην τιμή που τα θες: Στα Public θα βρεις το , το νέο Lumia 532 Dual Sim με 99€ και σε 12 άτοκες δόσεις!

 Με το δημοφιλές λειτουργικό Microsoft Windows, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2 Ghz για απίστευτες ταχύτητες και μνήμη RAM 1GB για ατελείωτο multitasking, το Lumia 532 Dual Sim διαθέτει υποδοχή για 2 κάρτες Sim και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στην εργασία και την επικοινωνία σου!

Επιπλέον εξοπλισμένο με οθόνη 4’’, κάμερα 5MP και μπροστινή κάμερα για να κάνεις κλήσεις Skype και να βγάζεις μοναδικές selfies με τους φίλους σου, το νέο Lumia 532 Dual Sim διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 8GB για να αποθηκεύσεις τα multimedia αρχεία σου καθώς και ενσωματωμένο Microsoft office για να ανοίγεις και να επεξεργάζεσαι έγγραφα και εργασίες όπου και αν βρίσκεσαι!

Το οικονομικότερο Microsoft smartphone, το νέο Lumia 532 Dual Sim θα το βρεις στα Public μόνο με 99€ και σε 12 άτοκες δόσεις (διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα)

Πρόλαβε το πριν εξαντληθεί!

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Public και στο Public.gr.

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public και ενημερώσου για όλες τις προσφορές!

«Public, το σωστό μέρος στη σωστή τιμή»

 Kατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!

download