Το OnePlus 7 Pro αποκαλύπτεται πριν την επίσημη παρουσίασή του

Περίληψη: Λιγότερο από δύο εβδομάδες έμειναν για την ανακοίνωση του επόμενου smartphone της OnePlus. Μέχρι τώρα...

Λιγότερο από δύο εβδομάδες έμειναν για την ανακοίνωση του επόμενου smartphone της OnePlus. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως η νέα συσκευή θα διαθέτει επαναστατική οθόνη, αλλά από εκεί και πέρα δεν γνωρίσζ. Μία διαρροή όμως μας αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο σχεδιασμός του OnePlus 7 Pro, της κορυφαίας δηλαδή συσκευής που θα παρουσιάσει η OnePlus.

Όπως βλέπεις και από τις εικόνες το OnePlus 7 Pro θυμίζει αρκετά τα Samsung Galaxy S10 και Huawei P30 Pro αφού η AMOLED οθόνη του είναι κυρτή στα πλάγια. Επιβεβαιώνεται επίσης ότι τα bezel θα είναι πάρα πολύ μικρά καθώς δεν υπάρχει κάμερα στη μπροστινή πλευρά. Η OnePlus θα αποκρύψει την selfie κάμερα μέσα στο σώμα της συσκευής και αυτή θα εμφανίζεται με pop-up μηχανισμό μόνο όταν χρειάζεται.

Επιπλέον, βλέπουμε για πρώτη φορά και την πίσω πλευρά του OnePlus 7 Pro η οποία περιλαμβάνει τριπλή κάμερα. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, αυτή θα διαθέτει έναν αισθητήρα για υπερευρυγώνιες λήψεις αλλά και μία κάμερα για οπτικό ζουμ 3X. Επίσης, βλέπουμε και δύο από τα χρώματα που θα κυκλοφορήσει το OnePlus 7 Pro. Οι δύο αποχρώσεις που διέρρευσαν είναι η μπλε, που ονομάζεται Nebula Blue, και η γκρι που φέρει το όνομα Mirror Grey.

Αυτό που απουσιάζει από την πίσω όψη είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτός θα βρίσκεται, όπως και το OnePlus 6T, κάτω από την οθόνη. Εδώ να θυμίσουμε πως το OnePlus 7 Pro θα διαθέτει οθόνη QHD+ με ανανέωση 90Hz. Ακόμα, περιμένουμε πως το OnePlus 7 Pro θα εξοπλίζεται με επεξεργαστή Snapdragon 855, ενώ πιθανότατα θα υπάρχει και μοντέλο 5G.

Αν δεν υπάρξει και κάποια άλλη διαρροή τότε θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι και τις 14 Μαΐου για να μάθουμε τα πάντα για το OnePlus 7 Pro, μιας και τότε είναι η επίσημη παρουσίασή του.