Το Oppo F11 Pro κυκλοφορεί σε ειδική έκδοση Marvel’s Avengers!

Περίληψη: Ο χαμός γύρω από την μεγαλύτερη ταινίας της χρονιάς, το Avengers Endgame, καλά κρατεί. Η...

Ο χαμός γύρω από την μεγαλύτερη ταινίας της χρονιάς, το Avengers Endgame, καλά κρατεί. Η επιτυχία της τελευταίας πράξης του σύμπαντος της Marvel έχει ξεπεράσει τα περιθώρια των κινηματογραφικών αιθουσών και ξεπροβάλει τώρα και στα smartphone. Η Oppo, εμπνευσμένη από την επιτυχία της ταινίας, δημιούργησε μία ειδική έκδοση του F11 Pro που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό συσκευών.

Το νέο smartphone, εσωτερικά, είναι ίδιο με το «κανονικό» F11 Pro. Εξωτερικά όμως έχει ντυθεί στα χρώματα των Εκδικητών. Η πίσω πλευρά είναι μπλε και κόκκινου χρώματος με το λογότυπο των Avengers να καλύπτει μεγάλο μέρος της. Το λογότυπο των Avengers κάνει επίσης την εμφάνισή του και πάνω από την διπλή πίσω κάμερα αλλά σε πολύ μικρότερο μέγεθος.

Επιπλέον, η συσκευή έχει προεγκατεστημένο ένα wallpaper του λογοτύπου ενώ η συσκευασία συνοδεύεται και από δύο μοναδικά δώρα. Το ένα είναι μία θήκη, η οποία έχει το σύμβολο του Captain America και διαθέτει και kick stand. Το δεύτερο δώρο είναι ένα συλλεκτικό μεταλλικό έμβλημα των Avengers.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως είπαμε, δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Έτσι, το Oppo F11 Pro Avengers Endgame Edition διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P70 με 6GB RAM και 128GB χωρητικότητα. Η οθόνη της συσκευής είναι 6,5’’ με ανάλυση FHD+ χωρίς καμία εγκοπή. Η selfie κάμερα έχει τοποθετηθεί με έναν pop-up μηχανισμό στο εσωτερικό της συσκευής. Στην πίσω πλευρά η κάμερα του F11 Pro είναι διπλή, με τον βασικό αισθητήρα να είναι ανάλυσης 48MP. Τέλος, η μπαταρία του smartphone της Oppo έχει χωρητικότητα 4.000mAh.

Η Limited Edition έκδοση του Oppo F11 Pro κυκλοφόρησε ήδη στην Ινδία, και μάλλον τα κομμάτια θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα, αν αναλογιστούμε την τεράστια επιτυχία του Avengers Endgame.