Το Πάσχα έπληξε τους κοιλιακούς σου; Εναλλακτικές δραστηριότητες για να αναδείξεις τα ταλέντα σου!

Περίληψη: Πάσχα ίσον ξεκούραση καθισιό και φυσικά φαγητό! Μήπως όμως ψάχνεις μια αφορμή να αναλάβεις δράση...

Πάσχα ίσον ξεκούραση καθισιό και φυσικά φαγητό! Μήπως όμως ψάχνεις μια αφορμή να αναλάβεις δράση ξεκινώντας την έντονη κίνηση και τις νέες δραστηριότητες; Βγες από το σπίτι και ασχολήσου με ό,τι σε γεμίζει! Αγαπάς τη φωτογραφία ή το τρέξιμο; Θέλεις να νιώσεις και πάλι παιδί; Αυτά τα gadgets θα σε βοηθήσουν στην εναλλακτική μάχη έναντι στο κοκορέτσι! Φωτογραφοβόλτες με τις καλύτερες κάμερες σε έκπτωση
Compact & Bridge cameras με δώρο μνήμη 16GB και θήκη!
[caption id="attachment_31956" align="alignnone" width="600"]Canon Ixus 160 με δώρο μνήμη 16GB & θήκη Compact Canon Ixus 160 για να καταγράψεις τα οικογενειακά ζυμώματα![/caption]Πρώτη μας πρόταση είναι η Canon IXUS 160. Έρχεται με αισθητήρα CCD 1/2.3, ανάλυση 20MP και επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+ τεχνολογίας iSAPS, καθώς και ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας (σύστημα Digital IS) για καθαρές φωτογραφίες και HD Video. Μπορείτε δε, να τη βρείτε ακόμη και σε άλλα χρώματα, όπως ασημί, μαύρολευκό και κόκκινο σε μειωμένη τιμή ενώ θα πάρετε δώρο μνήμη 16GB και θήκη![caption id="attachment_31957" align="alignnone" width="500"]PowerShot_SX410IS_2-medium Bridge Camera Canon SX410 για τις βόλτες στην εξοχή[/caption]  Αν ψάχνετε το κάτι παραπάνω στη φωτογραφία, έχουμε για εσένα την Canon Powershot SX410 που καταφθάνει με απίστευτα υψηλό zoom 40x, σε μαύρο και κόκκινο, λειτουργία απόσβεσης κραδασμών για να αντισταθμίζονται οι συνέπειες από το κούνημα των χεριών. Ακόμη, η οθόνη LCD 3 ιντσών σου επιτρέπει να δείτε όλες τις λήψεις που έχετε ολοκληρώσει. Θα τη βρείτε σε μειωμένη καταπληκτική τιμή και με δώρο μνήμη 16GB και θήκη![caption id="attachment_31958" align="alignnone" width="400"]Camera Nikon Coolpix L340 σε μειωμένη τιμή! Camera Nikon Coolpix L340 σε μειωμένη τιμή![/caption]Τέλος, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στην Nikon Coolpix L340 που έρχεται με λειτουργία συνδυασμένης απόσβεσης κραδασμών, οθόνη LCD 3 ιντσών και πλευρική λαβή zoom για έξτρα σταθερότητα. Έτσι όσο κι αν την κουνήσετε, οι λήψεις θα είναι τέλειες από διάφορες γωνίες! Θα τη βρείτε σε νέα μειωμένη τιμή μόνο με 139€! 
Με κάθε DSLR & Mirrorless δώρο η τσάντα μεταφοράς και μνήμη 16GB
[caption id="attachment_31959" align="alignnone" width="1200"]Η DSLR της Canon EOS 1200D Kit αποκλειστικά στα Public! Η DSLR της Canon EOS 1200D Kit αποκλειστικά στα Public![/caption]Πηγαίνοντας σε πιο…επαγγελματικό επίπεδο, σε περιμένει η Canon EOS 1200D Kit που θα σου κάνει κλικ μόλις την κρατήσετε στα χέρια σου. Ο επεξεργαστής DIGIC 4 σου επιτρέπει να τραβάτε τη μία φωτογραφία μετά την άλλη χωρίς καθυστέρηση και σε ανάλυση 18MP ή το video σε full HD 1080p. Αν δε είσαι αρχάριος, η συγκεκριμένη μηχανή είναι ιδανική για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα Public![caption id="attachment_32612" align="alignnone" width="370"]Κοντινές ή μακρινές λήψεις; Με τη mirrorless της Panasonic μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι φακό θες! Κοντινές ή μακρινές λήψεις; Με τη mirrorless της Panasonic μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι φακό θες![/caption]  Μία εξαιρετική πρόταση στην κατηγορία των mirrorless είναι και η Panasonic DMC-GF7KEG-T, η οποία έρχεται σε μικρές διαστάσεις, οθόνη αφής 3 ιντσών, ενσωματωμένο viewfinder και δυνατότητα καταγραφής σε video έως και 1080p. Αν τώρα την ψάχνετε και σε μαύρο χρώμα, υπάρχει και αυτή η επιλογή και μπορείτε να τη βρείτε με ένα κλικ εδώ και σε απίστευτη προσφορά! Από 569€ τώρα μόνο με 349€! Toys for Boys- Γίνε και πάλι παιδί.
Τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια για αξέχαστες πτήσεις!
[caption id="attachment_30440" align="alignnone" width="750"]3057268-slide-i-1-phantom-4-action-2 Phantom 4- για τέλεια βίντεο χάρη στην κάμερα 12.4ΜP![/caption]  Φεύγοντας από τις κλασικές επιλογές φωτογραφικών μηχανών, μπορούμε να πάμε και στα drones για να…γίνετε πάλι παιδί! Ξεκινάμε με το…υπερόπλο τηλεκατευθυνόμενο που λέγεται DJI Phantom 4, το οποίο έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στο χώρο με κάμερα 12.4MP και πολλές επιλογές για την πλοήγηση και τη λήψη. Με συστήματα υποβοήθησης ώστε η μόνη σου έγνοια να είναι οι τέλειες λήψεις!  [caption id="" align="alignnone" width="560"] Parrot Bebop 2 & Sky Controller- απαραίτητα εργαλεία για αξέχαστες πτήσεις![/caption] Πηγαίνοντας σε μια εναλλακτική πρόταση στα Parrot Drones, σου προτείνουμε το Parrot Bebop 2 σε κόκκινο χρώμα, το οποίο μπορεί να ταξιδέψει για 25 λεπτά στον αέρα και να καταγράψει με τον πιο εύκολο τρόπο τις αγαπημένες σου σκηνές από ύψος. Το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται ακόμη και σε λευκό χρώμαΚατάκτησε τους ουρανούς με τον αεροδυναμικό του σχεδιασμό και χειρίσου το με ευκολία είτε έχεις ξαναπετάξει drone, είτε κάνεις το... παρθενικό σου ταξίδι! Στο πακέτο θα βρεις ένα Parrot Bebop 2, μια μπαταρία 2700 mAh, ένα φορτιστή και το καλώδιο, ένα καλώδιο USB, οκτώ έλικες, το εργαλείο τοποθέτησής τους καθώς και το εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης! Και αν θες να κάνεις ακόμα πιο εύκολη την πτήση, μην ξεχάσεις να προμηθευτείς το Parrot Bebop 2 Drone & Skycontroller που είναι σχεδιασμένο για ακόμη καλύτερο έλεγχο και βελτιωμένη οπτική μέσω οποιουδήποτε smartphone και tablet.  
4Κ camera για να εκφράσεις τον action χαρακτήρα σου!
[caption id="attachment_31965" align="alignnone" width="640"]Action Camera - Osmo DJI 4K Action Cam Osmo DJI 4Κ: Στήριξε τη στο ποδήλατο & είσαι έτοιμος για δράση![/caption]Αν ψάχνεις για μια εναλλακτική πρόταση των action cameras, η πρότασή μας ακούει στο όνομα Osmo DJI 4K και προσφέρει 4K ανάλυση στο video, δυνατότητα time lapse και φωτογραφίες ανάλυσης 12MP. Ιδιαίτερα χρήσιμη θα σου φανεί και η βάση DJI Osmo Extension Stick η οποία θα σου δώσει ευελιξία για να στήσετε την action cam σε όσο το δυνατόν περισσότερες στάσεις. Αν τώρα θέλεις να στήσεις την κάμερα στο ποδήλατο ή τη μηχανή σου, ρίξε μια ματιά στο ειδικό Bike Mount. Το απόλυτο σετ αξεσουάρ της Osmo είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κρατάς την κάμερά σου με το ένα χέρι και να έχεις όσο το δυνατόν πιο σταθερό αποτέλεσμα. Μέτρα θερμίδες![caption id="" align="alignnone" width="1000"] FitBit Flex Wristband: Ξέχνα τις θερμίδες & ξεκίνα πεζοπορία στο χωριό![/caption]                  Τελευταία ενότητα για να σε βοηθήσουμε να χάσετε τα κιλά του Πάσχα είναι αυτή των activity trackers. Πρώτη στάση γίνεται στο FitBit Flex Wristband που μπορεί να καταγράφει τη ζωή σου, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία σου, σε συνεργασία με οποιοδήποτε Android και iOS Smartphone ή tablet. Μια προσιτή πρόταση είναι και το SBS Health Bracelet Beat που μπορεί να καταγράψει σε καθημερινή βάση τα βήματα και την απόσταση που διανύετε, καθώς και τις θερμίδες που έχετε κάψει. Τέλος, έχουμε και μια πρόταση της Garmin και συγκεκριμένα το Garmin Vivofit Fitness που έρχεται σε κόκκινο χρώμα, είναι αδιάβροχο και μπορεί να αντέξει σε πίεση 5 ατμόσφαιρες, καταγράφοντας τα πάντα από όσα κάνετε μέσα στην ημέρα. Για περισσότερα wearables και gadgets δες εδώ.[caption id="" align="alignnone" width="1000"] Μήπως να πάρεις τους (άδειους!) δρόμους τώρα το Πάσχα;[/caption] Τέλος, για πασχαλινά δώρα μην παραλείψετε να δείτε εδώ.sds