Public Blog και Social Media Awards 2014!

Περίληψη: Το Public Blog, το ιστολόγιο των καταστημάτων Public, τιμήθηκε με το ασημένιο...

Το Public Blog, το ιστολόγιο των καταστημάτων Public, τιμήθηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Corporate Blog στα Social Media Awards 2014! 

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 2η συνεχή χρονιά και η φετινή απονομή έλαβε χώρα στο Κέντρο Αθηνών την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου επιβραβεύοντας τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες στα social media.

Με μοντέρνο design, εύκολη πλοήγηση και πλούσιο περιεχόμενο, το Public blog ξεκίνησε το 2014 και ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο τη διαδικτυακή παρουσία των Public! Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της μουσικής, του πολιτισμού, του βιβλίου, του σινεμά και της τεχνολογίας, νέες κυκλοφορίες, αξιολογήσεις προϊόντων, οδηγοί χρήσης, προσφορές, διαγωνισμοί, videos, podcasts και όλες οι εκδηλώσεις των Public, ο επισκέπτης θα τα βρει στο Public blog! 

Το Public blog μέσα σε 7 μόλις μήνες λειτουργίας, πέτυχε να έχει 60.000 μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα και να παρουσιάζει καθημερινά μοναδικό exclusive περιεχόμενο από συγγραφείς, καλλιτέχνες, μουσικούς. Αποκλειστικότητες, προδημοσιεύσεις βιβλίων, συνεντεύξεις και καθημερινή αρθρογραφία διαφοροποιούν το Public Blog από τα υπόλοιπα εταιρικά ιστολόγια.Το αργυρό βραβείο στα Social Media Awards 2014 επιβεβαιώνει τις προσπάθειες μας και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό να ανανεώνουμε καθημερινά την πλούσια ύλη και τα μοναδικά θέματα του Public blog.Για περισσότερες ειδήσεις και νέα με περιεχόμενο, συντονιστείτε στο Public blog!Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!download