To S10+ είναι ο βασιλιάς των selfies!

Περίληψη: Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, όμως η Samsung έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις...

Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, όμως η Samsung έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να μας αποδείξει ότι η καινούργια της ναυαρχίδα, το Galaxy S10+, είναι ικανή όχι μόνο στα χαρτιά αλλά και στην πράξη.  Στην προκειμένη περίπτωση η απόδειξη αφορά τις φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής η οποία πέρασε ήδη από τις δοκιμές του DxOMark. Το αποτέλεσμα;  Το S10+ είναι ο βασιλιάς των selfies, με τη διπλή μπροστινή κάμερα να πετυχαίνει τις υψηλότερες βαθμολογίες που έχει δώσει smartphone μέχρι σήμερα, τόσο στη φωτογραφία όσο και στο βίντεο.

Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι επιδόσεις από τη διάταξη των τριών καμερών στη πλάτη, όπου το S10+ ισοφαρίζει την επίδοση των Mate 20 Pro και P20 Pro με 114 βαθμούς στη φωτογραφία και 97 στο βίντεο, με τη συσκευή να διακρίνεται στους τομείς της έκθεσης, της χρωματικής ισορροπίας και του bokeh.

Με δεδομένο τώρα ότι και το Galaxy S10 χρησιμοποίει την ίδια διάταξη κάμερας στην πλάτη, περιμένουμε ότι θα έχει αντίστοιχα αποτελέσματα όταν έρθει η ώρα της δικής του δοκιμής. Μπες, λοιπόν, στο public.gr και προ-παράγγειλε το Galaxy S10+ ή το Galaxy S10 για να κάνεις δικό σου το νέο «φωτογραφικό διαμάντι» της Samsung.