Sega Mega Drive Mini: Η νέα ρετρό κονσόλα που θα λατρέψεις!

Περίληψη: Η μανία για τις ρετρό κονσόλες καλά κρατεί! Η πρωτότυπη κίνηση της Nintendo, να επανακυκλοφορήσει...

Η μανία για τις ρετρό κονσόλες καλά κρατεί! Η πρωτότυπη κίνηση της Nintendo, να επανακυκλοφορήσει την κλασική της κονσόλα Nintendo NES σε mini έκδοση, που συνδέεται με σύγχρονες τηλεοράσεις, αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχημένη. Έτσι και άλλοι «μεγάλοι» του gaming ακολούθησαν το παράδειγμά της...

Η Nintendo κυκλοφόρησε και δεύτερη ρετρό κονσόλα, το SNES Classic, ενώ και η Sony κυκλοφόρησε το PlayStation Classic. Τώρα και η Sega είναι έτοιμη να φέρει ξανά στην αγορά ένα κομμάτι από τη δική της gaming ιστορία. Η νεότερη retro κονσόλα που θα κυκλοφορήσει στην αγορά είναι το Sega Mega Drive Mini ή Sega Genesis, όπως είναι γνωστό σε άλλα σημεία του πλανήτη.

Το νέο Sega Mega Drive είναι κατά 55% μικρότερο από την αυθεντική κονσόλα. Όπως και οι άλλες υλοποιήσεις από Nintendo και Sony, το Mega Drive Mini θα συνδέεται στην τηλεόραση μέσω HDMI ενώ η παροχή ρεύματος γίνεται μέσα από καλώδιο Micro USB. Στη συσκευασία υπάρχουν δύο χειριστήρια, τα οποία μάλιστα συνδέονται μέσω USB. Το σχέδιο είναι μια πιστή αντιγραφή του αυθεντικού, αλλά το Sega Mega Drive Mini δεν δέχεται «κασέτες» προφανώς.

Όλα τα παιχνίδια της retro κονσόλας είναι ήδη φορτωμένα στο σύστημα. Θα υπάρχουν συνολικά 42 τίτλοι, που περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο αγαπημένα franchise του gaming. Χαρακτήρες, όπως ο Sonic και ο Mega Man, δεν θα μπορούσαν να λείπουν, με την γκάμα των παιχνιδιών να περιλαμβάνει κάτι για όλα τα γούστα. Από platformers και fighting games μέχρι αγώνες αυτοκινήτων και πάζλ παιχνίδια όπως το Tetris, το Sega Mega Drive Mini έχει κάτι για κάθε gamer.

Ετοιμάσου, λοιπόν, να ξαναζήσεις την 16-bit εποχή του gaming μέσα από την νέα retro κονσόλα της Sega. Το Sega Mega Drive Mini θα σε ταξιδέψει πίσω στα τέλη των ‘80s και στις αρχές των ‘90s για να ζήσεις ξανά την παιδική σου ηλικία με τα αγαπημένα video games της εποχής!