Τo smartphone είναι η καλύτερη παρέα για το γυμναστήριο

Περίληψη: Σαν άλλη πρωτοχρονιά, η έλευση του φθινοπώρου φέρνει μία διάθεση για καινούργια ξεκινήματα, νέους στόχους...

Σαν άλλη πρωτοχρονιά, η έλευση του φθινοπώρου φέρνει μία διάθεση για καινούργια ξεκινήματα, νέους στόχους και φρέσκιες ιδέες. Ένας στόχος που όλοι μπορούν να κυνηγήσουν είναι αυτός ενός καλύτερου εαυτού. Το καταλληλότερο μέρος για ένας πιο υγιές αύριο είναι το γυμναστήριο, που σε ένα μέρος συγκεντρώνει πολλούς διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις τον εαυτό σου.

Τώρα που είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις γερά, ίσως έχεις σκεφτεί πως πρέπει να επενδύσεις σε ένα καινούργιο activity tracker ή ένα smartwatch για να καταγράφεις με ακρίβεια τις ασκήσεις σου. Ένα wearable πράγματι βοηθάει στην καταγραφή της δραστηριότητάς σου και μπορεί να σου δώσει επιπλέον κίνητρο να ασκηθείς μέσα στην ημέρα. Όταν όμως φτάσεις στο γυμναστήριο και έρθει η ώρα να «λιώσεις» στον διάδρομο ή το ποδήλατο, άλλο είναι το gadget που θα σε βοηθήσει να βγάλεις το πρόγραμμα πιο εύκολα. Το gadget αυτό είναι φυσικά το smartphone σου.

Κάθε γυμναστήριο έχει τη δική του μουσική, ενώ και οι τηλεοράσεις υπάρχουν πάντα στον χώρο για να έχεις κάτι να παρακολουθείς την ώρα που γυμνάζεσαι. Γιατί όμως να περιορίζεσαι σε ό,τι παίζει το γυμναστήριο; Με το Galaxy A70 της Samsung μπορείς να εξασκηθείς απολαμβάνοντας ό,τι εσύ θες, κάνοντας την εξάσκησή σου πιο διασκεδαστική.

Χάρη στη μεγάλη Super AMOLED οθόνη των 6,7 ιντσών μπορείς να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες όσο θα κάνεις πετάλι στο ποδήλατο ή θα τρέχεις στο διάδρομο. Με αποθηκευτικό χώρο 128GB θα μπορέσεις να περάσεις στο κινητό σου ολόκληρες σεζόν για να παρακολουθείς. Εναλλακτικά, βάλε Netflix και stream-αρε τα αγαπημένα σου προγράμματα στην FullHD+ οθόνη του κινητού. Τα 128GB είναι υπεραρκετά όχι μόνο για τις σειρές σου αλλά και για τα τραγούδια σου, καθώς στο Galaxy A70 μπορείς να χωρέσεις χιλιάδες κομμάτια.

Το σημαντικότερο όμως χαρακτηριστικό όλων είναι η μπαταρία. Γιατί, τι να την κάνεις την οθονάρα και τα 128GB αν το κινητό σε αφήσει στα μισά της άσκησης; Το Samsung Galaxy A70 εξοπλίζεται με μπαταρία 4.500mAh οπότε μπορεί να αντέξει την πολύωρη χρήση. Εσύ μπορεί να κουραστείς αλλά το κινητό σου θα συνεχίσει ασταμάτητα να παίζει την gym playlist σου.

Είτε τώρα πας για πρώτηφορά γυμναστήριο ή ετοιμάζεσαι για την επιστροφή μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, μην ξεχάσεις το smartphone σου. Το Samsung Galaxy A70, με την τεράστια οθόνη του, την μεγάλη χωρητικότητα και την τεράστια μπαταρία, είναι η καλύτερη παρέα που μπορείς να έχεις μαζί σου.