Το «The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy» θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Περίληψη: Η κωμική σειρά φαντασίας «The Hitchhiker's Guide to the Galaxy» του Douglas Adams έχει πάνω από...

Η κωμική σειρά φαντασίας «The Hitchhiker's Guide to the Galaxy» του Douglas Adams έχει πάνω από 40 χρόνια που κυκλοφόρησε αλλά συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού – και όχι μόνο – κοινού. Ένα έργο που ξεκίνησε ως κωμωδία για το ραδιόφωνο του BBC έχει γίνει σήμερα γνωστό παγκοσμίως κυρίως μέσα από τα βιβλία. Σύντομα θα περάσει σε ακόμα ένα μέσο, αυτό της τηλεόρασης.

Το Hitchhiker’s Guide to the Galaxy δεν είναι η πρώτη φορά που μετατρέπεται σε ταινία ή σειρά καθώς το 2005 είχαμε την κινηματογραφική μεταφορά του τίτλου με πρωταγωνιστές τους Zooey Deschanel και Martin Freeman. Τώρα όμως θα έχουμε την δημιουργία μίας σειράς επεισοδίων για την τηλεόραση. Η σειρά «The Hitchhiker's Guide to the Galaxy» ετοιμάζεται και θα προβληθεί από την streaming υπηρεσία Hulu.

Αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία ή δεν έχεις δει την ταινία, το «The Hitchhiker's Guide to the Galaxy» πραγματεύεται την ιστορία της καταστροφής της Γης από εξωγήινους που θέλουν να φτιάξουν έναν διαστημικό αυτοκινητόδρομο. Βασικοί χαρακτήρες της ιστορίας είναι ο Arthur Dent, ο οποίος είναι ο τελευταίος επιζώντας του πλανήτη, και ο καλύτερός του φίλος Ford Perfect, ένας εξωγήινος με γήινη μορφή που συντάσσει τον ταξιδιωτικό οδηγό του γαλαξία.

Βασικοί συντελεστές του εγχειρήματος της τηλεοπτικής μεταφοράς του έργου του Douglas Adams θα είναι ο Carlton Cuse και ο Jason Fuchs. Ο πρώτος είναι γνωστός για την εμπλοκή του με τη σειρά φαινόμενο «Lost» στην οποία υπήρξε παραγωγός και showrunner.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές επιπλέον πληροφορίες. Δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο μέλος του cast ούτε έχουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία πρεμιέρας. Οπότε προς το παρόν αναμένουμε μέχρι να μάθουμε νέες λεπτομέρειες για το project αυτό.