Το Xbox One κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου!

Περίληψη: Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων για το Xbox στην Ε3 το "καυτό" νέο ήταν...

Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων για το Xbox στην Ε3 το "καυτό" νέο ήταν ότι το Xbox One κυκλοφορεί και  στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινώντας από την τιμή των €399. Κάθε συσκευασία Xbox One θα περιλαμβάνει μια κονσόλα Xbox One– που διαθέτει 500GB σκληρό δίσκο, Blu-ray, και ενσωματωμένο Wi-Fi – ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox One και μια δοκιμαστική συνδρομή 14ων ημερών στην υπηρεσία Xbox Live Gold! 

Επιπλέον, πρόκειται να κυκλοφορήσει και το Xbox One με τον αισθητήρα του Kinect. Οι πιστοί φίλοι του Xbox θα μπορούν να επιλέξουν την έκδοση που προτιμούν για να ζήσουν την εμπειρία αποκλειστικών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας στο Xbox. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται πλοήγηση στην κονσόλα χρησιμοποιώντας τις κινήσεις των χεριών, βιομετρικό sign-in, βίντεο-κλήσεις μέσω του Skype, προσωποποίηση, σάρωση των QR codes και άλλα βελτιωμένα χαρακτηριστικά διαθέσιμα αποκλειστικά με το Kinect σε παιχνίδια όπως “Kinect Sports Rival”, “Dead Rising 3” και “Project Spark”.                                              

Last not least, αναμένεται η κυκλοφορία μεγάλης ποικιλίας παιχνιδιών Xbox One στην Ελλάδα,  φέρνοντας τις καλύτερες σειρές από αποκλειστικούς blockbuster τίτλους, όπως το “Forza Horizon 2” και “Halo: The Master Chief Collection,” το οποίο έρχεται με το πολυαναμενόμενο “Halo 5: Guardians” multiplayer beta.

 Άλλα χαρακτηριστικά που πρόκειται να δείτε στο Xbox One είναι:

  • Game DVR/Upload. Με το Game DVR, μπορείτε να αποθανατίσετε και να καταγράψετε τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού σας και στο Upload Studio να το επεξεργαστείτε πολύ εύκολα και να το μοιραστείτε με την υπόλοιπη κοινότητα. Έχετε τη δυνατότητα να αποθανατίσετε τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του gameplay και στη συνέχεια να το μοιραστείτε με τους φίλους σας. 
  • Apps. Με το Skype, ειδικά σχεδιασμένο για το Xbox One, μπορείτε να κάνετε video chat με τους φίλους σας στην τηλεόραση με εκπληκτική υψηλή ευκρίνεια ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε την τηλεόραση και το παιχνίδι σας να λειτουργούν σαν ένα. Με την επιλογή Snap, μπαίνετε σε εφαρμογές όπως Twitch, Machinima και IGN ενώ παράλληλα παίζετε.
  • TV on Xbox One.Παρακολουθήστε τηλεόραση από την καλωδιακή ή το δορυφορικό set-top box μέσω του Xbox One χρησιμοποιώντας το HDMI-pass through.
  • Updates to Xbox Live. Οι  καταναλωτές θα μπορούν να απολαύσουν προνόμια στο Xbox Live που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, με τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν όλη την εμπειρία ψυχαγωγίας χωρίς να χρειάζεται συνδρομή στο Xbox Live Gold. Όπως και με το Xbox 360, θα συνεχίσουμε με νέες ενημερώσεις συστήματος ώστε να προσφέρουμε νέα χαρακτηριστικά που ευχαριστούν τους φίλους του Xbox.

Kρατήστε την ημερομηνία: διαθέσιμα στην Ελλάδα από τις 5 Σεπτεμβρίου!

 Ήδη οι πρώτες κονσόλες βρίσκονται στα Public. Μπορείτε να τις δείτε εδώ.