Το YouTube Music τώρα διαθέσιμο και στην Ελλάδα!

Περίληψη: Η υπηρεσία YouTube Music έχει πάνω από έναν χρόνο που κυκλοφόρησε, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν...

Η υπηρεσία YouTube Music έχει πάνω από έναν χρόνο που κυκλοφόρησε, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν ήταν διαθέσιμη στην Ελλάδα. Έφτασε, όμως, η ώρα και για τη χώρα μας, να αποκτήσει πρόσβαση στην premium υπηρεσία streaming μουσικής της Google.

Η υπηρεσία επεκτείνεται σε 13 ακόμα ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, για να μπορείς κι εσύ να streamάρεις την αγαπημένη σου μουσική από παντού. Όπως συμβαίνει και με ανταγωνιστικές υπηρεσίες, μέσα από το YouTube Music μπορείς να ακούς τη μουσική σου offline, χωρίς διαφημίσεις, αλλά και με την οθόνη κλειστή, κάτι που δεν συμβαίνει με το YouTube.

Μαζί με το YouTube Music λανσάρεται ταυτόχρονα και το YouTube Premium. Η υπηρεσία αυτή αφαιρεί τις διαφημίσεις από το YouTube, ενώ σου δίνει πρόσβαση και σε YouTube Original δημιουργίες, όπως σειρές και ταινίες που έχουν αναπτυχθεί για την πλατφόρμα. Και εδώ μπορείς να έχεις τα βίντεο σου στο background χωρίς να σταματά η αναπαραγωγή, όταν βγεις από την εφαρμογή. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του YouTube Premium είναι η δυνατότητα κατεβάσματος. Μπορείς να κατεβάσεις τα αγαπημένα σου βίντεο, για να τα δεις όταν δεν θα έχεις δεδομένα ή θα βρίσκεσαι εκτός Wi-Fi.

Αν αποφασίσεις να ενεργοποιήσεις τη συνδρομή στο YouTube Premium, θα «ξεκλειδώσεις» αυτόματα και το YouTube Music, οπότε θα έχεις τα πλεονεκτήματα και των 2., 

Αν, λοιπόνσε «ψήνουν» οι δύο νέες υπηρεσίες της Google, πήγαινε στο YouTube Music ή στο YouTube Premium, όπου μπορείς να ενεργοποιήσεις τη συνδρομή, σου. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν, ενώ μετά το πέρας του το YouTube Music θα κοστίζει €6.99/μήνα καιτο YouTube Premium €8.49/μήνα.