Από 1 ως 4 Μαρτίου η open beta του Division 2!

Περίληψη: Το Tom Clancy’s The Division 2 απέχει σχεδόν έναν μήνα από την κυκλοφορία του και...

Το Tom Clancy’s The Division 2 απέχει σχεδόν έναν μήνα από την κυκλοφορία του και μετά τις closed beta, ήρθε η ώρα να δοθεί σε όλους η ευκαιρία να το δοκιμάσουν πριν την κυκλοφορία του.

Έτσι, η Ubisoft ανακοίνωσε πως η open beta του παιχνιδιού θα «τρέξει» από την 1η έως και τις 4 Μαρτίου σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού, δηλαδή σε PC, PS4 και Xbox One. To σχετικό open beta app θα είναι διαθέσιμο από τα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και το επίσημο site του παιχνιδιού.

Το Tom Clancy’s The Division 2 θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου 2019 και αποτελείτο νέο μέρος της σειράς open world online shooter RPG.

Δείτε ένα μέρος της δράσης από την closed beta, μέσα από το παρακάτω video

https://youtu.be/vy1b0WsvdH4

Τα γεγονότα του μάς ταξιδεύουν στην Ουάσιγκτον, 7 μήνες μετά την εξάπλωση του ιού στη Νέα Υόρκη. Οι παίκτες θα αναλάβουν να χειριστούν μια ομάδα από έμπειρους Division agents, οι οποίοι είναι και η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας για να επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Κάντε τώρα προ-παραγγελία το Tom Clancy’s The Division 2 σε όλες τις πλατφόρμες και όλες τις εκδόσεις του, για να το έχετε στα χέρια σας από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.

Βρείτε τις στο public.gr!