Tom Holland: Αυτός είναι ο νέος Spider-Man!

Περίληψη: Πολλά ήταν τα σενάρια που κυκλοφορούσαν, πολλές οι απαιτήσεις του ρόλου και ακόμα περισσότεροι οι...

tom (2)Πολλά ήταν τα σενάρια που κυκλοφορούσαν, πολλές οι απαιτήσεις του ρόλου και ακόμα περισσότεροι οι υποψήφιοι. Μιλάμε, φυσικά για την επιλογή του ηθοποιού που θα κληθεί να ενσαρκώσει έναν από τους πιο αγαπημένους σούπερ ήρωες, τον Spider-Man. Ε, λοιπόν, η απόφαση ελήφθη και όπως φαίνεται ο ηθοποιός που θα δούμε να ίπταται στους δρόμους της Νέας Υόρκης και να πετάει ιστούς αράχνης, δεν είναι άλλος από τον Tom Holland. Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι αυτό το όνομα δε σας λέει κάτι, αλλά και για να ξέρετε τι να περιμένετε από τον νέο "άνθρωπο-αράχνη", εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε τις συστάσεις, αλλά και να ξαναθυμηθούμε τις χρυσές εποχές του Spidey!Το ότι η Marvel και η Sony προσπαθούσαν να τα βρουν μεταξύ τους, ούτως ώστε τα δικαιώματα των ταινιών να μην μπουν εμπόδιο στο δρόμο της ιστορίας του Spider-Man, ήταν γνωστό και μάλιστα είχε προκαλέσει πολλή συζήτηση από τους φαν που ήθελαν να δουν τον υπερήρωα να συμβαδίζει επιτέλους και με τα κόμικς. Τελικά, η συμφωνία μεταξύ των δύο επετεύχθη και κάπως έτσι όλοι βάλθηκαν να αναζητούν τον νέο Peter Parker.

3756847-3749108179-36109

Πολλά ονόματα φαίνεται να "έπεσαν" στο τραπέζι, με επικρατέστερα αυτά των Asa Butterfield, Nat Wolff, Charlie Rowe και Liam James, ενώ μεταξύ άλλων με το project είχαν συνδεθεί έστω και μέσα από φήμες και πιο γνωστά και...τρανταχτά ονόματα όπως οι Dylan O'Brien, Logan Lerman, Ansel Elgort, Taron Egerton, Zac Efron, Daniel Radcliffe, Jack O'Connell και Eddie Redmayne. Βεβαίως δεν έλειψαν και οι θεωρίες που ήθελαν τους προκατόχους του ρόλου, Tobey Maguire και Andrew Garfield να επιστρέφουν για μια ακόμη φορά στο ρόλο που τους καθιέρωσε!hollandΤελικά, όμως, κανείς από αυτούς δεν άκουσε το πολυπόθητο "ναι"  και για το μεγάλο αυτό ρόλο επιλέχθηκε από τη Marvel ο ανερχόμενος ηθοποιός Tom Holland. Ένα πρόσωπο που ίσως φαίνεται οικείο σε όσους έχουν δει την βασισμένη σε αληθινή ιστορία και υποψήφια για Όσκαρ ταινία "The Impossible", στην οποία ο Holland έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο. Ένα ντεμπούτο που χαρακτηρίστηκε το πιο εντυπωσιακό των τελευταίων χρόνων και του χάρισε διθυραμβικές κριτικές που πολλοί ηθοποιοί δεν καταφέρνουν να αποσπάσουν ούτε μετά από 20 ταινίες! Δεν είναι δα και λίγο να καταφέρνεις -μόλις στα 17 σου χρόνια- να επισκιάσεις δύο υπερταλαντούχους και βετεράνους ηθοποιούς, όπως οι συμπρωταγωνιστές του στην ταινία Ewan McGregor και Naomi Watts και μάλιστα προκαλώντας παράλληλα και το δικό τους θαυμασμό! Και κάπως έτσι ο Tom Holland, που μόλις πριν ένα μήνα έκλεισε τα 19, θα γίνει ο νεότερος σε ηλικία ηθοποιός που θα υποδηθεί τον αγαπημένο μικρών και μεγάλων Spider-Man! Βέβαια, όπως πρόσφατα δήλωσε ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige: "Η επιλογή αυτή ήταν απολύτως σκόπιμη. Κοιτάς τα πρώτα κόμικ του Spider-Man και αυτό που ήταν τόσο εκπληκτικό σε ό,τι κατάφεραν ο Stan Lee και ο Steve Ditko ήταν ότι αναρωτήθηκαν Τι θα γινόταν εάν ένας από τους πιο δυνατούς μας υπερήρωες είναι ένα απλό παιδί που πηγαίνει στο λύκειο και έχει να κάνει εργασίες και όχι ένας εκατομμυριούχος ή ένας ιδιοφυής επιστήμονας, ούτε ένας εκπαιδευμένος δολοφόνος ή ένας ακόμα επιστήμονας που είχε κάποιο ατύχημα - ένα συνηθισμένο παιδί;".

2990836-spider+20

Με όλα αυτά βέβαια δεν είναι και λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει να ανησυχούν ότι ο χαρακτήρας θα παρεκκλίνει πολύ από τις παλαιότερες αγαπημένες ταινίες -αφενός της κλασικής Spider-Man τριλογίας με πρωταγωνιστή τον Tobey Maguire και αφετέρου του πιο πρόσφατου istallment "The Amazing Spider-Man" με πρωταγωνιστή τον Andrew Garfield. Δε χρειάζεται να ανησυχούμε, όμως! Ο ίδιος ο Captain America έδωσε τις...ευλογίες του στον συνάδελφο Tom! Ναι, ναι, ο Chris Evans (ο ηθοποιός που τον υποδύεται για όσους απορείτε) μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι ο Tom Holland θα είναι ο νέος Spider-Man, τον συνεχάρη μέσα από το twitter λέγοντας: "Πολλά συγχαρητήρια! Το άξιζες και είμαστε τυχεροί που σε έχουμε!".Για όσους αμφιβάλλουν ακόμα, η απάντηση για το αν θα ανταπεξέλθει ο Βρετανός ηθοποιός στις προσδοκίες θα έρθει στις 28 Ιουλίου του 2017, στην πρεμιέρα της ατιτλοφόρητης ακόμα ταινίας του Spider-Man! Παρ' όλα αυτά δεν αποκλείεται να κάνει και μια μικρή εμφάνιση στο επερχόμενο και πολυαναμενόμενο "Captain America: Civil War", την άτυπη συνέχεια των γεγονότων που συνέβησαν στο "Avengers: Η εποχή του Ultron". 76ccd1bea012ccb89125e0a9291c44c82931d4838dc0f4ef69aaa1535c33777b9b948272ecac49d0c7ee8eaf2be510188f51724d845dd8fa975aba26c3e94149f2d94b48f641f5356b945b906e404ad19af2ea32b40c6e50c7ee8eaf2be51018