Tomorrowland 2019: Το Public και η JBL σε στέλνουν Βέλγιο!

Περίληψη: Κάθε χρόνο, στο τέλος Ιουλίου, λαμβάνει χώρα στο Βέλγιο το Tomorrowland, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής...

Κάθε χρόνο, στο τέλος Ιουλίου, λαμβάνει χώρα στο Βέλγιο το Tomorrowland, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο. Μπορεί τα εισιτήρια για το φετινό event να έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό, αλλά το Public εξασφάλισε για σένα ακόμα μία ευκαιρία να ταξιδέψεις στο Μπουμ του Βελγίου.

Για να γίνεις κι εσύ ένας από τους 400.000 επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μερικά από τα κορυφαία ονόματα της EDM παγκοσμίως, δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το Public σε συνεργασία με τη JBL.

Δες περισσότερα εδώ!

Με κάθε αγορά προϊόντων ήχου της JBL μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση και να γίνεις εσύ ο τυχερός που θα ταξιδέψει στο Βέλγιο μεταξύ 19 και 21 Ιουλίου 2019 - παρέα με ένα ακόμα άτομο της επιλογής σου!

Η JBL θα είναι ο ιδανικός σύντροφος για αυτό το ταξίδι - και για κάθε επόμενο. Όπου κι αν σε βρει το καλοκαίρι, τα προϊόντα της JBL θα σου κρατήσουν την καλύτερη μουσική παρέα. Με τα αδιάβροχα ασύρματα ηχεία της JBL μπορεί όλη η παρέα να απολαμβάνει τη μουσική ακόμα και στην παραλία.

Αν πάλι θες μια πιο... προσωπική εμπειρία, μπορείς να βρεις πάρα πολλά ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά, για να μη χρειάζεται να ακούς κανέναν όσο ταξιδεύεις. Είτε είσαι σε αεροπλάνο, σε καράβι ή σε πούλμαν, φόρα τα ακουστικά της JBL και άσε τον έξω κόσμο να χαθεί από τους ήχους της μουσικής σου. Από «ψείρες», μέχρι και over-ear noise canceling, η JBL έχει σίγουρα τα ακουστικά που ψάχνεις.

Αφού, λοιπόν, επιλέξεις το προϊόν JBL που σου ταιριάζει μην ξεχάσεις να δηλώσεις συμμετοχή στη σελίδα του διαγωνισμού. Έχεις μέχρι τις 30 Ιουνίου για να το κάνεις!

Ακόμα κι αν η αγορά σου έγινε το Μάιο, όμως μπορείς και πάλι να πάρεις μέρος. Εμείς δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία!